Je horoscoop zegt eng veel over je persoonlijkheid. Op basis daarvan kun je al een aardige voorspelling doen over jouw eventuele deelname aan Temptation Island. Slaag jij voor de test of ga je finaal de mist in?

1. Deze sterrenbeelden overleven het wél

Waterman: De belangrijkste eigenschappen van een Waterman zijn eerlijkheid en trouw. Ze zullen nooit, maar dan ook nooit vreemdgaan want trouw staat enorm hoog in het vaandel. Ze zouden zichzelf nooit kunnen vergeven als ze wel een misstap zouden maken. Zelfs de aller knapste verleider kun jij nog links laten staan. Niemand kan aan jouw liefje tippen.

Stier: Stieren zijn ontzettend betrouwbare mensen. Jouw lover hoeft zich tijdens die twee weken nergens over op te winden. Daarnaast zijn mensen met het sterrenbeeld stier volhardend en vastberaden. Als jij daar komt met de gedachte dat je het gaat overleven, overleef je het ook. Pas wel op dat jouw jaloezie niet de overhand neemt. Trek je dus niet te veel aan van van kampvuurbeelden.

Leeuw: Leeuwen zijn niet alleen hartstikke trouw. Ze zijn ontzettend liefdevol naar hun partner toe. Tijdens je verblijf in de villa kijk je elke dag naar foto’s van je lover en die blijven in tegenstelling tot Timtation gewoon op je nachtkastje staan.

Boogschutter: Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter zijn de oprechtste mensen die er zijn. Je hebt één ding in gedachten en dat is jouw partner. Met alle gemak kom je die dagen door in de villa. Natuurlijk maak je er een leuke tijd van met de anderen maar flirten is nergens voor nodig. Jij hebt alles onder controle.

Steenbok: Steenbokken kiezen hun partner voor het leven en er is werkelijk niemand die daar tussen kan komen. Ook geen Joshua met z’n floshua en goddelijke lichaam, lach, stem, en uh wat nog meer?! Nee zelfs hij niet.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina