Steenbok (december 22 - 19 januari)

Steenbok heeft veel gaande in zijn leven. Werk, vrienden, familie, sociaal leven - het kan allemaal heel veel zijn. Dus vraag hem wat het belangrijkste is in zijn leven om een ​​beter beeld te krijgen van wie hij is en wat hij het meest waardeert.
Je kunt hem rechtop vragen: "Wat waardeer je het meest in het leven?" en "Waar zie je je leven vanaf hier?"

Steenbok is het type man dat op zoek is naar een duurzame relatie, dus je gesprek kan serieus en snel worden. Laat dat je echter niet in paniek raken, omdat hij alleen probeert zich te openen over zichzelf; hij verwacht absoluut niet verliefd te worden op de eerste date!

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Waterman (20 januari - 18 februari)

Waterman doet niet Graag praten over, of zelfs erkennen, zijn emoties. Dus dit is een goede kans om hem zijn angsten onder de ogen te laten zien en hem indirect over hem te vragen.

In het begin neemt hij misschien niet meteen het aas, maar als hij sterk in de ogen kijkt en echt luistert naar wat hij te zeggen heeft, helpt hij hem open te gaan Een geweldige vraag om hem te stellen is niet alleen: "Waarom is je laatste relatie beëindigd?", Maar ook: "hoe ben je sindsdien gegroeid?". Hopelijk zal dit hem aan het denken zetten en over zichzelf praten. op een dieper niveau. Als hij in eerste instantie niet in de diepe vragen zit, blijf het proberen! Hij is een moeilijk te kraken ei.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen (19 februari - 20 maart)

Vissen besteedt veel tijd aan het focussen op anderen en niet op zoveel tijd voor zichzelf. De manier om met hem om te gaan is door hem iets persoonlijks te vragen.

Vermijd ja of nee vragen of vragen die met een paar eenvoudige woorden kunnen worden beantwoord, zodat hij je een verhaal moet geven.

Een goede vraag om mee te beginnen is om hem te vragen: "wat heeft jou gemaakt tot wie je nu bent?". Het zal resulteren in een diep antwoord en een sterke verbinding tussen jullie tweeën. En hij zal het leuk vinden om zich over de diepste delen van zichzelf te kunnen openen.

bron:

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina