Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Weegschaal lijkt op zijn best als hij een relatie heeft. Natuurlijk wil je hem niet vragen waar hij het meest van houdt van zijn significante andere (het kan slechte herinneringen oproepen), dus vraag hem naar zichzelf in relaties.
Vraag hem: "Waarom zoek je nu een relatie? " en "Hoe ziet uw ideale relatie of partner eruit?"

Deze antwoorden zullen heel veel vertellen, vooral op een eerste date.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Scorpio (23 oktober - 21 november)


Vraag Schorpioen wat zijn grootste ervaring is geweest. Schorpioen is zo dapper, dus je kunt een wild verhaal verwachten, maar er is ook zoveel ervaring dat Schorpioen heeft gehad, dat je nooit zult weten welk type verhaal je gaat horen. Je kunt stel hem een ​​eenvoudige vraag, zoals 'Wat is het beste wat je ooit hebt gedaan?' Schorpioen houdt ook van het delen van passie met mensen, dus wees niet bang om te praten over je eigen wilde ervaringen. Zelfs als het een verhaal is over hoe je de moed hebt opgevoerd om zip-lining te maken, maar uiteindelijk de hele tijd schreeuwde, zal hij je eerlijkheid en vermogen om uit je comfortzone te komen waarderen - twee eigenschappen die hij altijd probeert te belichamen!

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Boogschutter (22 november - 21 december)

Boogschutter staat klaar om alles te doen om zijn doel te bereiken, vraag hem dus wat het doel is in het leven is.

Is het reizen zoveel als hij kan? Is het om succesvol te zijn? Is het iets dat je zelf kunt zien aanleren of meedoen?
Luister goed naar de soorten doelen die hij heeft. Vraag hem dingen als "Waar zie je jezelf over 5 jaar?" en "Wat voor soort persoonlijke doelen heb je voor jezelf in de nabije toekomst?"

Dit is ook heel veelzeggend omdat het je zal vertellen wat voor soort Sag hij is; niet alle jongens van dit bord zijn hetzelfde. Of hij zich nu op familie en werk of op plezier en vrienden wil concentreren, je kunt het gesprek van daaruit sturen.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina