Kanker (21 juni - 22 juli)

Kanker is volledig in contact met zijn emoties, dus het is een goed idee om hem iets over familie of vrienden te vragen, omdat je een echt antwoord krijgt over hoe hij hen ziet.

Als je echt diep wilt graven, kun je hem vragen, "Wie heeft je het meest geïnspireerd?" of "Naar wie kijk je op als een rolmodel?"

Hij zal zeker een zwijgend antwoord hebben en je zult hem persoonlijk wat beter leren kennen. Let echter op, aangezien de persoon die hij noemt, zal leiden tot een andere reeks vragen over waarom hij hen zo bewondert. Leo (juli 23 - 22 augustus)

Leo vindt het heerlijk om te pronken en indruk te maken op wie hij is. Er is geen twijfel dat hij super betrokken is geweest, dus een goede vraag om hem te vragen is waar hij in is - in zijn vrije tijd, op het werk, op school, alles.
Hij kan je vertellen over een organisatie die hij is gepassioneerd en werkt met, of misschien zal hij je een verhaal vertellen over wanneer hij vroeger aan het sporten was. Hoe dan ook, deze vraag zal hem doen glimlachen omdat hij de kans heeft om indruk op je te maken.

Als je naar jezelf vraagt, heb je hem getoond dat je hem op een persoonlijk niveau wilt leren kennen.

Probeer het te vragen hem meer persoonlijke vragen, zoals: "Wat vind je leuk om te doen als je weg bent van je vrienden?" en "Hoe vind je het leuk om je tijd alleen door te brengen?"

Maagd (23 augustus - 22 september)


Maagd is een super harde werker dus probeer niet te praten over werk! Je kunt hem natuurlijk vragen wat hij doet, maar aangezien dit een van de weinige keren is dat hij niet op het werk zal focussen, praat hij over iets anders - hij is meer dan alleen een kracht waarmee rekening moet worden gehouden op het werk, weet je!

Vraag hem dingen als: "Wat doe je graag in je vrije tijd?" en "Wat is uw favoriete manier om te ontspannen?" Je kunt absoluut iets voorstellen dat hij moet proberen om te ontspannen en waar je hem mee kunt taggen.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina