Wat u hem op uw eerste date zou moeten vragen, volgens zijn sterrenbeeld

Een tekort aan woorden? We hebben je rug. Eerste dates zijn wild. Je weet nooit echt hoe ze zullen gaan. Heeft u zeggenschap over het succes of het falen van de eerste date? Alles wat je weet is dat je er gewoon bent om een ​​goede tijd te proberen en de perfecte persoon voor je probeert te vinden. Misschien ken je niet eens de persoon met wie je op de date gaat. Misschien ontmoette je ze bij een luide en volle bar, ruilde je nummers en stemde je ermee in om op een date te gaan in een stillere, rustiger omgeving. Misschien is het een blind date die door je vriend of je moeder is ingesteld omdat ze bang zijn dat je de rest van je leven alleen zult doorbrengen.

Ram (21 maart - 19 april)

Ram werkt hard en wil dat mensen zijn prestaties opmerken. Een van de beste vragen die je hem kunt stellen, is: "Wat is je grootste prestatie in je leven?".

Niet alleen geeft dit hem de kans om een ​​beetje op te scheppen en te proberen indruk op u te maken, maar u kunt ook een idee krijgen van wat voor soort persoon hij is. <> Heeft hij enige tijd op de universiteit doorgebracht met een programma dat huizen heeft gebouwd in achtergestelde gebieden? Of kan hij in een beperkte tijd een obscene hoeveelheid alcohol afschieten? Je krijgt een goed beeld van wie hij is door zijn antwoord.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier (20 april - 20 mei)

Stier is alles over waarden, maar hij kan mensen en prioriteiten of bezittingen waarderen. Vraag hem daarom zo eenvoudig: "Wat waardeer je het meest in het leven?"

Geen van zijn antwoorden is noodzakelijk verkeerd (aangezien iedereen zijn eigen prioriteiten heeft in het leven), maar je krijgt een idee van waar zijn waarden liggen vergelijking met de jouwe meteen uit de vleermuis. het zal ook een goed startpunt voor een gesprek zijn als je erachter komt dat je vergelijkbare opvattingen hebt over het leven!

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Tweelingen heeft twee kanten, een serieuzere en een speelse / ontspannende. De beste manier om te weten hoe hij zichzelf ziet is hem te vragen met wie hij denkt dat hij identificeert met meer.

Dit is een heel veelzeggende vraag, omdat het interessant zal zijn om te horen wat hij van zichzelf vindt.

Vraag hem, "zou je jezelf meer een introvert of een extraverte persoon vinden?"

Als hij zegt dat hij zichzelf ernstiger dan speels vindt, kan een vervolgvraag gaan over wat zijn laatste succes op het werk was! Als hij zichzelf als speels ziet, vraag hem dan wat hij leuk vindt om te doen!

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina