Wat mensen denken dat elk sterrenbeeld is als Vs. Wat ze echt leuk vinden

Beoordeel me niet.

Heb je ooit iemand alleen beoordeeld om erachter te komen dat ze niet zijn wie ze werkelijk zijn? Hoe mensen over je denken maakt je misschien niet zo veel zorgen, maar misschien ben je je er ook niet van bewust dat je anderen ook beoordeelt.

Misschien heb je een ander sterrenbeeld ontmoet dat je niet persoonlijk hebt leren kennen en hebt u besloten om het op te zetten een metaforische plank.

Heeft u die plank mentaal labeld, "Gekke mensen, blijf weg" of zoiets? Als dat zo is, is dat niet oke. Misvattingen en generalisaties over mensen komen veel voor in de huidige samenleving. Mensen worden op de een of andere manier verkeerd begrepen en beoordeeld als ze daadwerkelijk anders zijn.

RAMEN (21 maart - 19 april)

Je bent de nummer één energieke vechtstarter, toch? Als je vriend de banden van hun ex-geliefde wil verslaan of iemand wil slaan die niet erg aardig is, dan ben jij de hoofdpersoon.

Nu weten jij en ik allebei dat je geen onnodige gevechten kiest. Je hebt misschien een humeur, maar je kent je grenzen en grenzen. Je vastberadenheid zal je ervan weerhouden om je toekomst te laten afbrokkelen als gevolg van een irrelevant dispuut.

Je zou het idee even kunnen koesteren, maar je kracht ligt in je kunt jezelf tegenhouden.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Jullie, Stier, worden voortdurend een hardnekkige os genoemd. "Stieren zijn zo koppig omdat ze denken dat ze geen kwaad kunnen", geciteerd door een willekeurige Twitter-gebruiker.

Dit is niet waar, niet alleen omdat je niet perfect bent, maar omdat je gevoelig bent en je kunt verdedigen wanneer je wordt beschuldigd of iets.

Je wilt de beste zijn voor je dierbaren; je wilt krachtig en betrouwbaar lijken, zelfs als je een beetje bang bent van binnen. Eigenwijs zijn is slechts een verdedigingsmechanisme voor jou. Je weet dat je geduldig, sterk en toegewijd bent. Maar je bent ook een mens en het is prima om je fouten toe te geven. Je kracht ligt in je gevoeligheid, het maakt je een beter persoon en een betere vriend.

Je vrienden kunnen op je kracht vertrouwen als ze hulp nodig hebben en je moet ook op hen kunnen vertrouwen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

GEMINI (21 mei - 21 juni)

Gemini, je hebt een slechte reputatie omdat je de gekke bent met meerdere persoonlijkheden. Je bent niet gek noch heb je een dissociatieve identiteitsstoornis. Je hebt gewoon een geweldig aanpassingsvermogen.

Je kunt elke nieuwe situatie aangaan zonder vast te houden aan overtuigingen en oude gewoonten. Of je nu leuk of serieus moet zijn of allebei, je kunt moeiteloos in die denkwijze glijden.
Je snelle verstand helpt je om de beste reactie op elke situatie te bepalen. Je kracht ligt in het snel kunnen absorberen van informatie en het afstemmen van jezelf op het beste resultaat.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

KANKER (22 juni - 21 juli)

Kanker, ik weet dat je niet de Super Crybaby bent die iedereen jou maakt. Ja, je hebt de neiging om hier en daar te klagen ... en de enige manier om iets leuk te vinden, is als het heel specifiek is voor je interesses. Maar dat komt alleen omdat je vindt dat je op je gemak een eerste prioriteit hebt. Als je iets niet leuk vindt, laat je het mensen weten en laat je het merken door je emoties.

Als je zeker weet wat je leuk vindt, ben je er voor 100% toe verplicht. Je verlaagt je normen voor niemand.

Je kracht ligt in je vasthoudendheid. Uw vastberadenheid om tevreden te zijn, wordt aangezien voor een zwakheid.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina