Dat is niet altijd een goede zaak, maar gelukkig valt jullie relatie nog te redden! De beste manier om je nieuwe crush te leren kennen is uitzoeken wat zijn sterrenbeeld is. Zo weet je in een mum van tijd of jullie bij elkaar passen. Maar wat als je hetzelfde dierenriemteken blijkt te hebben als je nieuwe vlam? Geen paniek, de sterren weten raad.

RAM

Één Ram is soms al too much to handle, dus het is niet verbazend dat twee heethoofdige Rammen vaak ruzie maken.Oplossing: leer om je trots in te slikken en zeg op tijd sorry!

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

STIER

Stieren zijn ontzettend koppig en kunnen maar moeilijk toegevingen doen aan elkaar. Oplossing: jullie zijn beiden heel sensueel en de redding van jullie relatie ligt dan ook bij je seksleven. Trek ook eens samen de natuur in voor een lange wandeling, ideaal om je hoofd leeg te maken.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN

Twee Tweelingen, dat is vragen om problemen. Het voelt vaak alsof geen van jullie twee ooit volwassen wil worden (wat eigen is aan je sterrenbeeld) en dat leidt tot onstabiele situaties.

Oplossing: investeer meer tijd in jullie relatie en schroef de sociale kalender wat terug.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

KREEFT

De Kreeft houdt ervan om thuis in de luie zetel te vertoeven en wanneer je een tweede Kreeft vindt die deze ‘hobby’ deelt, kan het al snel saai worden. Jullie grootste uitdaging wordt om de vonk in jullie relatie brandend te houden.Oplossing: probeer elke maand samen iets nieuws te ontdekken.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina