STEENBOK (22 december - 19 januari)

Voordat Steenbok iets kan zeggen, zelfs op afstand in de buurt van Ik hou van jou, wil ze dat weten je zal haar altijd veilig houden. Ze wil niet eerlijk tegen je zijn en je vertellen hoe ze zich voelt, alleen als jij haar de rug toekeert en de relatie beëindigt.

Als ze denkt dat ze misschien klaar is om te zeggen dat ze van je houdt, is ze ' Zal meer ontspannen om je heen en niet zo serieus zijn. Maar nu ze deze drie woorden heeft gezegd, voelt het alsof ze teruggaat naar meer serieus en gereserveerd om je heen.
Dit is normaal gedrag, maar ze zal nog steeds je hulp nodig hebben om weer in die ontspannen toestand terug te komen. Op dit moment voelt ze zich erg kwetsbaar. Ze wil weten dat alles nog steeds hetzelfde zal zijn nadat ze zegt dat ik van je hou in plaats van bang te zijn dat je denkt dat ze het niet meende en niet bij je wil zijn.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

AQUARIUS (20 januari - 18 februari)

Een verliefde Waterman is iemand die zich zo op je gemak voelt om je heen dat het je verrast om te weten dat ze een goofy heeft, gekke kant. Het is niet dat ze haar ware zelf voor je verbergt, maar meer dat ze ervoor wil zorgen dat jij degene bent voordat ze je zichzelf laat zien.
Ze wil wanhopig zichzelf zijn voor iemand van wie ze houdt als dat betekent dat je een beetje raar bent. Als Waterman je vertelt dat ze van je houdt en dan meteen begint te doen alsof ze het niet doet, is het omdat ze wou dat ze het anders had kunnen zeggen.

Voor haar is I love you een saaie, saaie zin dat iedereen toepassingen. Ze snijdt het liever in een boom of zingt je een liedje in plaats van het te doen zoals iedereen. Haar humeur zal niet lang duren, maar laat haar weten dat jij ook van haar houdt en het zal haar eraan herinneren dat het niet alleen om de woorden gaat.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

VISSEN (19 februari - 20 maart)


Vissen is het type persoon dat haar hart beschermt wanneer ze in een relatie zit, omdat ze geen pijn wil doen. Het ergste is dat haar hart gebroken is. Dus als het erop aan komt te zeggen dat ze van je houdt, wil ze het verdubbelen en drie keer controleren of dit het juiste moment is om het te zeggen. Dus, als ze het eindelijk zegt, neem het ter harte, want ze meent het echt.

Als ze zich gedraagt ​​alsof ze niet van je houdt, ook al zegt ze het al, alleen omdat ze haar dubbele en drievoudige controle uitvoert voordat ze helemaal verliefd wordt. Geef haar de tijd in plaats van haar onder druk te zetten, want zij moet degene zijn die erin slaagt, niet jij. Ze komt rond en als ze dat doet, zal ze zich meer op je gemak voelen als jij degene bent die voor haar zorgt in plaats van voor zichzelf te zorgen.

GERELATEERD: 38 geheimen voor een gelukkige relatie

 

bron:

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina