LIBRA (23 september - 22 oktober)

Wanneer Libra zich echt in die situatie verdiept jij, je kunt het zien omdat ze de neiging heeft om een ​​GROTE inspanning om je heen te doen. Het is niet zozeer dat ze zich inspant met haar uiterlijk, maar meer zo dat ze probeert er voor je te zijn wanneer je haar nodig hebt en elke dag tijd voor je maakt; allemaal zodat je weet hoeveel ze erom geeft. Maar als het gaat om te zeggen dat ik van je hou, sluit ze zich op.

Weegschaal is geen initiator of aanstichter, periode. Ze is meestal niet het meisje dat zegt dat ik eerst van je hou omdat die woorden een groot probleem voor haar zijn. Het is dus heel goed mogelijk dat ze het te vroeg zei of dat ze zo in shock was dat ze eindelijk in staat was om eerlijk haar gevoelens voor jou te uiten. Nadat ze zegt dat ze van je houdt, heeft ze tijd nodig om te wennen aan het idee - een beetje zoals wennen aan een nieuw paar schoenen.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

SCORPIO (23 oktober - 21 november)

Voordat Schorpioen die drie kleine woorden tegen je kan zeggen, moet ze weten dat ze je kan vertrouwen. Er is geen manier dat ze haar eieren in één mand kan leggen als ze niet 100% zeker van je is. Ze kan dit doen door te testen hoe ver je gaat voor haar liefde of gewoon door je gewoon te vragen of je zijn echt met haar, maar liefde is een serieuze zaak voor Schorpioen.
Als ze eindelijk klaar is, wil ze dat het perfect is. Als ze zegt dat ik van je hou en me vervolgens gedraag alsof ze dat niet doet, kan het zijn dat ze haar kans heeft gemist om het effectvol te maken. Ze zou liever zeggen dat ik van je hou voor een vuurwerkshow dan voor de een bank die Netflix in de gaten houdt, dus ze is misschien ontstemd over de levering, maar NOOIT over het zeggen tegen jou.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

SAGITTARIUS (22 november - 21 december)

Boogschutter is een verbintenis-phobe. Voor haar is toewijding en ik hou van jou gelijk om voor de rest van je leven aan iemand vast te zitten, en om eerlijk te zijn, dat maakt haar echt gek.

Natuurlijk is ze ook ontzettend bang dat ze zichzelf op de proef stelt regel en werk het lef om te zeggen dat ik van je hou en je zult haar gevoelens niet teruggeven. Want dan heeft ze haar ware zelf verraden en is ze gekwetst geraakt.
Je kunt nog steeds zeggen dat Boogschutter van je houdt door hoe aanhankelijk ze met je is, maar eigenlijk heeft het tijd om echt over haar gevoelens te praten. Het is misschien makkelijker voor haar om het te zeggen als ze een beetje dronken is, maar dat betekent niet dat het nog steeds niet telt.

Ze wil het zeggen, maar ze is ook doodsbang. Dus als ze er nu raar uitziet, is dat gewoon omdat het een vreemd concept is waar ze aan moet wennen, verliefd zijn.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina