KANKER (21 juni - 22 juli)

Wanneer Kreeft van je houdt, wil ze dat je alles weet wat er te weten valt over zichzelf. Ze neemt je mee naar haar familie en vrienden, vertelt je over al haar gênante momenten en laat je waarschijnlijk zelfs die rare mol van haar op haar rug zien. Maar als ze eindelijk zegt dat ik je hardop liefheb, is het niet ongebruikelijk voor haar om plotseling te doen alsof ze helemaal niet van je houdt. Voor kanker draait alles om timing. Ze heeft het gevoel dat ze een script moet gebruiken als ze van iemand houdt in plaats van haar gevoelens op een natuurlijke manier te laten klinken. Ze zou liever een paar maanden willen daten, en dan zeggen dat ik van je hou - zelfs als ze al weet hoe ze zich voelt. In plaats van erop te vertrouwen dat wat zij voelt juist is, moet ze het op de "juiste" manier doen of helemaal niet. Als ze nu raar doet, komt dat waarschijnlijk omdat ze het gevoel heeft dat ze het te vroeg zei.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

LEO (23 juli - 22 augustus)

Een verliefde Leeuw is een prachtige site. Ze heeft een grote lach op haar gezicht, ze zal waarschijnlijk een beetje overslaan als ze met je loopt, en vooral wil ze gewoon bij je zijn.

Het maakt niet eens uit wat je samen doet ; als Leo van je houdt, wil ze gewoon tijd met je doorbrengen. Nu is ze klaar om te vocaliseren hoe ze zich voelt, maar zodra ze dat doet, begint ze te flippen. Wat levert het op?

Met Leo maakt ze zich waarschijnlijk zorgen dat de dynamiek tussen jullie twee zal veranderen nu ze zegt dat ze van je houdt. Voordien waren jullie twee beste vrienden en nu, ze voelt zich alsof de manier waarop jullie samen handelen zal moeten veranderen.
Het zal niet veranderen, maar voor haar is het laatste wat ze wil doen een goede zaak verpesten . Geef haar de tijd om te beseffen dat liefde niets verandert, het maakt dingen beter.

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

MAAGD (23 augustus - 22 september)

Maagd is vrij eerlijk over haar gevoelens. Zelfs als ze zonder reden overdacht, komt ze toch steeds tot de waarheid. Of je nu hebt gezegd dat je van haar houdt of niet, ze zal die woorden zeggen als ze vindt dat het goed is, maar ze verwacht nog steeds dingen van je. Als ze zich verkeert, is dat omdat ze een bewuste inspanning wil zien je houdt van haar - in plaats van gewoon de woorden te zeggen - voordat ze zich volledig kan ontspannen en liefde haar kan laten wegnemen.

Het lijkt misschien heel moeilijk om echt te weten wat een Maagd denkt nadat ze heeft gezegd dat ze van je houdt, vooral omdat ze heeft de neiging om je de hele tijd op arm's length te houden, maar er is er één die Maagd niet kan verbergen.

Als ze echt van je houdt, zal ze kleine dingen voor je doen, zoals koffie kopen in de ochtend of brengen je luncht om te werken, dat bewijst dat ze echt voor je zorgt.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina