Waarom zegt ze dat ze van je houdt, maar doet alsof ze dat niet doet, volgens astrologie 

Meer specifiek, wanneer ze zegt dat ze van je houdt, maar plotseling lijkt ze niet te doen zoals zij.

Houdt ze van je in een serieuze relatie of houdt ze van je als een oude pizza als ze dronken is? Je weet dat je eerder in deze situatie bent geweest omdat dit allemaal bijna te vertrouwd klinkt. En meisjes, je weet waarschijnlijk precies waar ik het over heb, omdat jij ook een beetje te vaag bent geweest over je ware gevoelens voor een kerel - misschien met opzet of om een ​​andere reden - en nu begint hij vragen te stellen.

ARIES (21 maart - 19 april)

Voor Ram zegt dat ik van je hou een enge ervaring is - een die haar hart sneller doet pompen en haar adrenaline doet stijgen, en niet op de manier waarop ze het gewoonlijk leuk vindt. Misschien is ze wel alles om haar kicks te krijgen door gekke, avontuurlijke dingen te doen, maar er zijn enkele dingen die zelfs Ram niet dapper kan doen. Maar als het gaat om het openen van haar gevoelens, voelt ze zich nerveus en bloot. zegt dat ze van je houdt, denk niet dat ze het niet meent, want dat doet ze zeker. Als ze uiteindelijk zegt dat ze van je houdt, neem haar woorden dan precies zoals ze het zegt. Ze maakt geen onderscheid tussen liefde en liefde, en als ze het zegt, bedoelt ze het. Als ze gedraagt ​​alsof ze niet van je houdt, is dat alleen omdat dit onbekend terrein is en ze zich moet aanpassen.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Taurus is dol op verliefdheid en kan vaak haar hoofd verliezen in hoe geweldig het leven nu is op het punt waarop ze bijna in de lucht loopt. Maar ook al valt Taurus hard voor je, dat betekent niet dat ze ook niet voorzichtig is.

Ze heeft heel veel liefde te geven, maar ze moet weten dat de gevoelens eerst voor elkaar zijn. Als ze denkt dat je niet hetzelfde voelt, zal ze haar gevoelens voor zichzelf houden. Soms wordt Taurus een beetje overenthousiast en zegt ze dat ze van je houdt voordat ze klaar is (of je het nu terugzegt of niet). Dus als het lijkt alsof ze niet van je houdt, ook al heb je haar dat horen zeggen, komt dat waarschijnlijk omdat ze zich terugtrekt in die voorzichtige kant van zichzelf. Zie dit niet als haar manier om zichzelf tweede te raden , maar meer een manier voor haar om te bevestigen dat ze echt van je houdt.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

GEMINI (21 mei - 20 juni)

Als je een Tweeling om je te vertellen dat ze van je houdt, schat dat moment omdat dit een teken is dat doodsbang is voor toewijding. Als ze eenmaal de knoop doorhakt, is ze niet zo bang, maar totdat ze het doet, is ze een bal van nerveuze energie. Ze neigt ertoe elk woord dat ze zegt en wat ze om je heen doet te overdenken totdat ze zeker weet of ze van je houdt, maar Ze heeft nog steeds haar vertelt. Zeggen dat ik van je hou is een GROTE deal voor Gemini. Als ze het zegt en dan doet alsof ze niet van je houdt, is dat alleen maar omdat ze nog steeds herkauwt over wat ze zei en hoe het haar doet voelen. Maar zelfs als ze plotseling koud doet, kun je zeggen dat ze van je houdt door hoe ze altijd met u de hele dag inlogt met teksten. Zelfs als ze je maar een paar emoji's stuurt, vertelt ze je gewoon dat ze op haar eigen manier van je houdt.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina