Grote kans dat als je single bent, je regelmatig op date gaat met een potentiële nieuwe liefde. Maar wees gewaarschuwd: als het aan de astrologie ligt, staat er voor jou en je potentiële vlam niet altijd ‘liefde’ in de sterren geschreven. Komt door je sterrenbeeld.

Sommige sterrenbeelden zijn samen (gebaseerd op karaktereigenschappen) een absolute match, maar sommige juist totaal niet.

Ram (21 maart- 20 april)
Kan beter niet daten met: steenbok

Rammen zijn echte regelbrekers, terwijl steenbokken juist fan zijn van regels. Je zult je al snel bekritiseerd voelen in het bijzijn van een steenbok, of het gevoel hebben dat je je moet gedragen.

Terwijl spontaniteit juist op jouw lijf geschreven is. Een steenbok is een echte workaholic, terwijl jij dat niet echt bent.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier (21 april- 21 mei)
Kan beter niet daten met: waterman

Als het op relaties aankomt ben jij vol warmte en liefde, terwijl de waterman een beetje rebels is én vol logica zit. Dit kan ervoor zorgen dat jullie verstrikt raken in een paradoxale botsing van verschillende verwachtingen. Waar jij kiest voor luxe, gaat de waterman eerder voor de basis.

Tussen de lakens kan dit nogal experimenteel uitpakken, niets mis mee, maar in het echte leven is dit een mismatch pur sang.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen (22 mei- 21 juni)
Kan beter niet daten met: schorpioen

Je vindt de verleidingstactieken van de schorpioen woest aantrekkelijk. Maar zodra de schorpioen een stap dichterbij jullie relatie doet, deins jij terug. Je dacht dat dit een leuke flirt was, maar de schorpioen wil direct exclusiviteit.

Wil je dit wel?

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina