Volgens jouw sterrenbeeld is dit de man van je dromen

"Weet je aan wie die jongen me doet denken? Jouw ex! Als je dit vaak hoort en zelf al beseft hebt dat al je vriendjes een bepaald thema hebben, kan dit door je sterrenbeeld komen.

Het sterrenbeeld dat je karakter beïnvloedt, bepaalt natuurlijk ook onbewust welke soort man bij je aard past. Laten we eens kijken naar een paar praktische voorbeelden. Welke van deze categorieën past bij jou?

Leeuw, Ram, Boogschutter - Jij bent klaar voor een avontuur!

De vurige sterrenbeelden staan bekend voor hun ongewone levenskeuzes. Langeafstandsrelaties, open relaties, niet helemaal gedefinieerde relaties - de vrouwen met deze sterrenbeelden hebben er geen problemen mee. Dit kan erg spannend, opwindend en verrijkend zijn - maar kan ook betekenen dat je tijd besteed aan mannen die zich niet aan je kunnen hechten.

Zolang het goed voelt voor je, is het goed. Als je plezier hebt is het geen tijdsverspilling. Je sterke persoonlijkheid zal ofwel toewijding ofwel verandering van de situatie wensen als je het niet meer leuk vindt.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Weegschaal, Tweelingen, Waterman - Je hebt een sterke man nodig!

Neem dit niet te serieus, maar het is waar dat mannen die een relatie met deze sterrenbeelden hebben, de broek aan hebben in de relatie. Zij maken de beslissingen, zetten de meubels in elkaar, vervangen de banden en dragen de spin naar de tuin. Bij andere sterrenbeelden mogen ze dit ook doen, maar de luchtsterrenbeelden laten hen zich een beetje als macho gedragen. 

In het kort zijn Weegschalen, Tweelingen en Watermannen allemaal sterke vrouwen die van hun relatie genieten en hun zwaktes tonen, terwijl ze een sterke schouder hebben om op te huilen.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina