9. GEMINI (21 mei - 20 juni)

Gemini's zijn vaak te verspreid en ongeorganiseerd om goede narcisten te zijn. Ze zijn slim en kunnen zeker een verhaal laten draaien om zichzelf eruit te laten zien als een held, maar ze zijn niet geweldig in het gebruiken van mensen voor hun eigen behoeften. Ze kunnen narcistisch zijn als het gaat om over zichzelf praten, dat is zeker waar, maar zelfs dan zijn ze niet van plan om iemand pijn te doen, ze houden gewoon van het geluid van hun eigen stem. Geminis zijn slim en erg sociaal, wat nuttige eigenschappen zijn als je een narcist bent, maar Geminis zijn in essentie te aardig en bedachtzaam om goede narcisten te zijn.

10. WEEGSCHAAL (23 september - 22 oktober)

Nu kunnen weeën bedrieglijk en oppervlakkig zijn. Ze houden van mooie dingen en aardige mensen en zullen hun charme gebruiken om ze te krijgen. Alle weegschalen genieten van aandacht en verwachten natuurlijk een speciale gedifferentieerde behandeling, maar ze zijn niet koud of arrogant. Weefsels proberen conflicten te vermijden en dingen te doen die mogelijk anderen pijn kunnen bezorgen. Weegschalen houden van praten over zichzelf en hun prestaties voor iedereen die wil luisteren en zal die dingen overdrijven als ze voelen dat de luisteraar niet onder de indruk is. Het maakt niet uit of je hetzelfde deel hebt gespeeld in je schoolspel, Weegschaal zal je vertellen dat ze het beter hebben gedaan.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

11. STEENBOK (22 december - 19 januari)

Steenbokken zijn te betrouwbaar en consciëntieus om extreem narcistisch te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat ze geen narcistische eigenschappen hebben. Steenbokken kunnen enigszins berekenend en koelbloedig zijn als het gaat om krijgen wat ze willen. Als een Steenbok narcistisch zou worden, zou dit waarschijnlijk iets te maken hebben met hun werk of carrière; het manipuleren van een geliefde zou niet goed zitten met een Steenbok.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

12. PISCES (19 februari - 20 maart)

Omdat Vissen individuen meestal zo onzelfzuchtig zijn, hebben ze de neiging om geen narcist te zijn. Ze zouden teveel moeite hebben om berekenend, koud en ongevoelig te zijn, omdat die eigenschappen tegen alles in gaan waar ze voor staan. Vissen voelen zich prettiger als volgers dan leiders en hebben waarschijnlijk niet de energie die nodig is om een ​​narcist te zijn.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina