5. MAAGD (23 augustus - 22 september)

Virgos hebben tenminste één narcistische eigenschap, namelijk dat ze ervan overtuigd zijn dat ze altijd het grootste genie in de kamer zijn. Maagden zijn vol van zichzelf en hebben de gegevens om het te ondersteunen, omdat ze niets liever hebben dan onderzoeken. Misschien omdat Maagden zo slim zijn, het zijn hele goede leugenaars en zullen liegen om te krijgen wat ze willen, vooral als ze aandacht willen. Narcisten zoeken perfectie - ze willen de perfecte partner, perfect huis, perfecte baan en dat geldt ook voor Virgos. Narcisten en Maagden kunnen zich op een arrogante of verwaande manier gedragen.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

6. ARIES (21 maart - 19 april)

Ram is meer onattent dan narcistisch. Ze denken niet altijd aan anderen en vaak houden ze er geen rekening mee, zelfs niet als het een geliefde persoon is. Ram doen wat ze willen en als het voor anderen werkt, is dat cool; als dat niet zo is, is dat niet de zorg van Ram. Ram weten dat ze dat allemaal zijn en hebben andere mensen niet echt nodig om ze te valideren - ze doen het voor zichzelf. Probeer niet om hun superieure status uit te dagen, want je zult een oorlog tegen je hebben.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

7. SAGITTARIUS (22 november - 21 december)

Als je een Boogschutter in de weg zit om te krijgen wat ze willen of als je ze op een of andere manier tegenhoudt, zullen ze je spijt krijgen. Als het gaat om te zeggen wat hen bezighoudt, kunnen Boogschutters bot zijn en het maakt hen niet uit hoeveel pijn het doet. Boogschutters hebben een disconnect omdat het onmogelijk is om dingen te zien vanuit het standpunt van een andere persoon. Ze begrijpen niet waarom iemand zich niet op dezelfde manier zou gedragen als zij, dus wanneer ze manipulatietactieken gebruiken om mensen te krijgen om te doen wat ze willen dat ze doen, zien ze niet hoe het verkeerd is. Boogschutter is niet slecht zoals narcisten dat kunnen, maar onvolwassen en egocentrisch.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

8. KANKER (21 juni - 22 juli)

Kanker kan nodig zijn als een narcist en ze zullen alle trucs gebruiken die ze hebben om iemand op hen te laten letten, maar Kankers zijn te meelevend om echte narcisten te zijn . Als ze iemand voor eigen voordeel zouden gebruiken, zou Kreeft zich slecht voelen. Ze zijn misschien mede-afhankelijk, pessimistisch en zeer achterdochtig, maar ze zijn niet arrogant, emotieloos of gekonkel. Wanneer een Kreeft emotioneel gekwetst raakt, kunnen ze zeer egocentrisch worden en worden verteerd met gevoelens van zelfmedelijden.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina