Sterrenbeelden die narcistisch zijn, gerangschikt van meest tot minst

Wat is er aan narcisten die hen zo fascinerend maken? Is het hun overdreven overdreven gevoel van eigendunk, of hun recht en lucht van superioriteit? Misschien komt het omdat er zoveel zijn en we kennen er allemaal een ... of tien.

Als je in een relatie met een narcist bent geweest, probeer je nooit meer in die situatie te zijn. Narcisten zijn zo vol van zichzelf en hun behoeften dat ze zich niet eens bewust zijn van de schade die ze aanrichten. Zelfs hun horoscoop kan hen niet anders overtuigen.

1. TAURUS (20 april - 20 mei)

Stier lijkt te geloven dat ze beter zijn en meer verdienen dan de meeste mensen. Ze lijken te denken dat wat ze voor eigen gewin doen de moeite waard is, omdat ze

de moeite waard zijn. Ze missen het vermogen om zich in te leven - als het hen niet is overkomen, zullen ze niet eens proberen het te proberen.

Stier en narcisten hebben beide de neiging om pesters te zijn die altijd hun zin willen hebben en die beiden intense woede hebben kwesties. Het zijn meester-manipulators en kunnen oppervlakkig en materialistisch zijn. Het meest narcistische aan Stier is echter hun vermogen om mensen te laten praten over dingen die ze normaal nooit zouden doen. Je moet op je hoede zijn als je te maken hebt met een Stier.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

2. LEO (23 juli - 22 augustus)

Leos is zo vol van zichzelf dat het niet moeilijk is om ze te zien als narcisten. Ze geloven oprecht dat de wereld om hen heen draait en dat ze gerechtigd zijn te doen wat ze moeten doen om het zo te houden. Ze komen er als zelfverzekerd uit, maar zijn heimelijk onzeker net als een narcist. Leos heeft liefdesbombing praktisch uitgevonden, de tactiek van het douchen van iemand met aandacht, geschenken, teksten en bloemen en dan wanneer de persoon verslaafd is, gaat al die liefde weg totdat ze bang worden dat het voorwerp van hun liefdesbombardement wegtrekt, dan doen ze het helemaal opnieuw.

Leos zal bijna alles doen om hun verlangens te bevredigen en het maakt ze niet uit wie er gekwetst wordt in het proces. Als je los wilt gaan van een narcistische Leo, kunnen ze het draaien zodat ze het slachtoffer zijn en meer aandacht voor zichzelf krijgen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

3. SCORPIO (23 oktober - 21 november)

Als een Schorpioen zich op een goede plaats bevindt, zijn ze niet zo narcistisch, maar kijk uit als ze recentelijk gewond of verraden zijn; ze worden extreem gefocust op wraak. Wanneer een Schorpioen zich op het oorlogspad begeeft, maakt het haar niet uit wie gewond raakt en wat ze moeten doen om wraak te nemen. Terugbetaling is meer dan een b * tch voor Schorpioen, het kan koud, berekenend en gewelddadig zijn. Ze lijken niet te zien hoe verkeerd het is om voordeel te halen uit anderen om te krijgen wat ze willen. Scorpios heeft talent om mensen volledig te blokkeren en uit hun leven te wissen.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

4. AQUARIUS (20 januari - 18 februari)

Als je een Waterman ervan beschuldigde narcistisch te zijn, zouden ze zeggen dat je ongelijk had, dat ze gewoon onafhankelijk waren. Welnu, ze kunnen onafhankelijk zijn tot het punt dat ze nergens anders aan denken dan aan hun eigen wensen. Ze willen misschien mensen en de aarde helpen, maar niet als er teveel gevoelens bij betrokken zijn. Waterman heeft de koude en afstandelijke eigenschappen die narcisten hebben.

Ze zullen ook voordeel halen uit mensen voor hun eigen doelen en soms is hun liefdadigheidswerk slechts een manier om aandacht en volgers te krijgen. Ze willen inspireren omdat ze van dat soort aandacht houden. Ze verwachten niet dat de meeste mensen ze begrijpen, omdat ze beter zijn dan de meeste mensen. Watermannen denken dat ze beter weten dan jij en als ze je gebruiken voor hun eigen doelen, dan moet je je gevleid voelen. En dit alles maakt ze een van de meest narcistische tekens van de dierenriem.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina