Binnenkort een sollicitatiegesprek? Misschien toch een goed idee om even het sterrenbeeld op te zoeken van degene die je tegenover je krijgt. Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek op de planning staan? Dan doe je er misschien goed aan om het sterrenbeeld te achterhalen van de interviewer. Er zijn namelijk een aantal sterrenbeelden die je niet tegen je wil krijgen. Let goed op, want als je eenmaal op de blacklist van deze mensen staat, is het lastig om er vanaf te komen.

1/ Tweelingen

Deze mensen staan bovenaan het lijstje van types die je niét tegen je moet krijgen. Anders zorgt-ie er niet alleen voor dat je de baan niet krijgt, hij zal er ook voor zorgen dat je bij soortgelijke bedrijven niet aan de bak komt.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

2/ Weegschaal

Je zult niet snel merken dat ze je niet mogen, want zo passief-agressief zijn ze wel. Maar dat betekent niet dat ze je slechte indruk snel vergeten. Integendeel, als je echt een slechte eerste indruk hebt gemaakt, zullen ze vijf jaar later nóg je naam herkennen als je nogmaals probeert te solliciteren.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina