Match of foute boel? Dit is jouw ideale partner volgens je sterrenbeeld

De liefde is een precaire zaak. Echte zekerheid krijg je nooit (hoe graag we dit ook willen). En het laat zich zeker niet afdwingen (hoe graag we dit óók willen). Maar werp even een blik op de sterren, want je sterrenbeeld zegt hoe goed jullie bij elkaar passen en waar jullie sterke punten en breekpunten liggen.

‘Echt liefde, geen illusie.’ Nooit gedacht dat we nog eens iets zouden opsteken van Martin Morero, maar zie hier het bewijs. Want gelèk hebt-ie. Liefdesillusies zijn levensgevaarlijk en je wilt geen energie verspillen aan de foute man (behalve McSteamy). Leg even jouw sterrenbeeld naast de zijne en je weet wat je te doen staat. Want leken jullie op het eerste oog ook net zo onwaarschijnlijk als David Bowie en Iman, misschien is het wel ware liefde. Sterrenbeeld

Jij: ram

Goede matches

Kreeft of vissen
De kreeft-man is een ware charmeur en snel aangetrokken tot jouw positieve energie. Hij vindt het een leuke uitdaging om met jouw sterke en soms complexe persoonlijkheid om te gaan en brengt het beste in je naar boven. Het vissen-type is nogal gevoelig voor jouw rollercoaster van emoties en dat leidt tot spanningen.

Slechte matches

Tweelingen of leeuw
Laat je niet voor de gek houden door de tweelingen-man. De passie tussen jullie is fantastisch, maar zijn vurige en emotionele karakter kan snel te veel zijn voor jouw nuchtere persoon. De leeuw is ook te intens en dominerend voor jou. Dit zorgt vooral voor botsingen.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Jij: stier

Goede matches

Stier of kreeft
Twee dezelfde sterrenbeelden naast elkaar klinkt nogal gek, maar jullie kunnen ware soulmates worden. Jullie connecten op vele levels en de passie is groter dan groots en dat maakt jullie de Angelina Jolie en Brad Pitt van het sterrenstelsel. De kreeft kan aan al jouw hoge eisen voldoen en zal je aanvullen op die vlakken waar je het het meest nodig hebt. Jullie hebben beide nogal gevoelige karakters die toch wonderbaarlijk goed matchen.

Slechte matches

Leeuw of boogschutter
De leeuw vraagt te veel aandacht van een vrije vogel zoals jij en hij zal snel verveeld raken met jouw easy-going levensstijl terwijl jij er gek van wordt hem constant te moeten stimuleren. Jij en sterrenbeeld boogschutter hebben niks met elkaar gemeen. Punt. Jij bent te relaxed en hij wil juist alles op zijn manier. Gaat niet werken.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Jij: tweelingen

Goede matches

Kreeft of weegschaal
Sterrenbeeld kreeft is op zoek naar ware liefde en jij bent op zoek naar de man die jou voor eeuwig ‘zijn meisje’ noemt. Jullie romantische typetjes begrijpen elkaar door en door. Met de weegschaal-man zoek je graag de uitdagingen op, zowel fysiek als mentaal. Jullie raken daardoor niet snel op elkaar uitgekeken. Hij is onafhankelijk, jij bent flexibel. Hoppa, de perfecte aanvulling voor mekaar.

Slechte matches

Schorpioen of maagd
Jij bent te relaxed voor de vurige schorpioen, waardoor hij snel jaloerse trekjes krijgt die jou weer mateloos irriteren en vermoeien. Dat terwijl jij juist voor stabiliteit wil gaan. Dacht je dat te kunnen vinden bij de maagd, dan heb je het mis. Hij is weer veel te stil en saai voor jou.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina