Iedereen is weleens jaloers. Toch heeft de een er een stuk meer last van dan de ander. Merk jij dat je snel bezitterig tot gewoon stikjaloers kunt worden? Dan hebben we een nieuw excuus voor je: astrologie. Dit zijn de meest jaloerse sterrenbeelden op een rijtje. 

Zie je, je kunt er helemaal niks aan doen dat je snel jaloers wordt. Het staat gewoon in de sterren geschreven. 

Ram

Een vast de meest jaloerse sterrenbeelden is Ram. Je bent dol op avontuur en dat resulteert niet alleen in impulsieve acties, maar hierdoor kan je geduld ook snel op raken. Door die ongeduldigheid kun je driftig uit de hoek komen. Daarnaast vind je het moeilijk om anderen te vertrouwen. Door de combinatie van driftigheid en wantrouwen kun je die jaloezie maar moeilijk voor je houden en dat kan soms nog weleens confrontaties met je vriend of vriendin opleveren. 

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is ook een jaloers type. Dat komt omdat je je zelf vaak vergelijkt met anderen. Bovendien ben je perfectionistisch. Hierdoor kun je snel jaloers worden op wat anderen hebben. Probeer eens wat vaker stil te staan bij wat je wel allemaal hebt wanneer een steek van jaloezie weer de kop opsteekt.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Schorpioen

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina