Liefde & astrologie, kies je partner
Het geheim van liefde zit deels in astrologie. Je dierenriemteken bepaalt hoe jij tegen de liefde aankijkt. Rauw en gepassioneerd, of teder en romantisch... er zijn zoveel invalshoeken. Omgekeerd wil je vast weten hoe je een specifiek sterrenbeeld kunt laten smelten en wat hem of haar aantrekt. Daarnaast zul je nieuwsgierig zijn naar de prestaties per sterrenteken en wat de ander eigenlijk van jou verwacht. Wees voorbereid en speel in op de behoeften van je partner. Of ga er op tijd vandoor...

De mannelijke Ram


De mannelijke Ram trekt anderen aan met zijn levenslustige visie, dramatische natuur, enthousiasme, mystiek en jeugdige zelfvertrouwen. Eenmaal een vrouw op het oog komt de zucht naar avontuur op bevlogen wijze naar boven. Met gemak werpt de Ram-man zich in gevaarlijke situaties of op verboden terrein. Voor een driehoeksverhouding deinst Ram-man niet terug, ook niet voor felle passie, gevoelsuitbarstingen, woede of een overkokend verlangen. Wil je dus een heftige tijd, neem dan een Ram-man, maar waak wel voor teleurstellingen. Want eens komt de dag dat de ik-gerichte Ram zijn impulsieve karakter waarmaakt en als een geplaagde kleuter weg holt, jou verdwaasd achterlatend...

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

De vrouwelijke Ram


De vrouwelijke Ram is altijd op mannenjacht, waarna ze haar prooi volledig aan zich onderwerpt. Ram-vrouw vindt het geweldig om spannende spelletjes te spelen, en houdt van het motto 'hoe meer hartstocht hoe beter'. Onstuimig en wellustig zijn op haar lijf geschreven. Krijgt ze alles wat ze wil, dan sterkt dit haar energiepeil. Komen haar verlangens niet tot uiting dan zoekt ze naar alternatieven zoals sport en carrière, maar dan is er dus echt iets mis. Het allerprettigst voelt ze zich als ze wordt aanbeden door meerdere mannen. De Ram-vrouw herken je aan haar knalrode naaldhakken en strakke truitjes. De meeste mannen laten hun oog vallen op een vrouwelijke Ram, maar niet iedereen wordt door haar uitverkoren. Ze gaat voor degene die spanning biedt.

Ram houdt van: Ruw
Ram knapt af op: Saai

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

De mannelijke Stier


De mannelijke Stier buit zijn aantrekkingskracht op praktische manier uit. Hij gebruikt zijn charmes dan ook alleen indien nodig, en daarbij heeft hij ook nog eens alle geduld. Maar hij verwacht wel iets terug. Zo is Stier-man erg gevoelig voor alles wat mooi is. Zorg er als vrouw dus voor dat je uiterlijk tip-top is en draag de allermooiste lingerie, het liefst van een peperduur merk. Stier-man komt wat traag op gang, dus je zult wel alles uit de kast moeten trekken om hem te behagen. Wie met een Stier-man aan de haal gaat, moet ook nog eens veel tijd over hebben. Reken per sessie toch wel op een uurtje of drie. Daarna houdt Stier-man ervan om gewoon in te dommelen. Maar dat wil jij dan vast ook wel.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

De vrouwelijke Stier


De vrouwelijke Stier houdt diep in haar hart van verleiden. Overlaadt haar met juwelen, parfums en romantische muziek bij het schijnsel van een kaars, en je hebt als man al heel wat bereikt. Zorg daarnaast voor smetteloze lakens. De wat bezitterige Stier-vrouw wil ook graag horen hoe mooi ze is, dus roep het liever te vaak dan te weinig. Stier-vrouwen wekken de indruk gemakkelijk mannen te verslinden, maar om een rauwe benadering gaat het beslist niet. De Stier-vrouw valt op luxe en charmes, en zoekt een man die haar 'smaakvol' benadert. Lukt dat, dan heb je aan de vrouwelijke Stier geen dolle Stier maar een sensuele poes. En soms maakt ze een uitstapje naar een andere vrouw, voor een keertje of twee.

Stier houdt van: Langzaam
Stier knapt af op: Rauw

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

De mannelijke Tweelingen


Met een mannelijke Tweeling heb je geen duidelijkheid omdat hij veranderlijk is. Maar dat is nu juist zijn charme. Tweeling-man bezit een geheimzinnige techniek van onderhuidse aantrekkingskracht, zowel mentaal als fysiek. Hij bruist, is flirtziek en gedraagt zich als Cupido. Intimiteiten gebruikt de mannelijke Tweeling zowel als een ontsnapping, middel en doel. Bij het schieten van zijn pijlen kijkt hij gewoon wie toehapt. Een vaste relatie is niet zijn ding, maar dat opent voor jou als vrouw perspectieven. Want ook van jou verwacht hij niet dat je hem trouw blijft. In de slaapkamer rammelt hij van de wonderlijke ideeën en uitspattingen. Het woord 'avontuurlijk' is hem dan ook op het lijf geschreven. Maar je moet hem altijd delen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

De vrouwelijke Tweelingen


Tweeling-vrouwen zijn losbandige avonturiers. 'Verandering van spijs doet eten' is haar motto, dus pas op dat je als man niet lukraak wordt ingeruild. Resultaat: Gebroken harten, jaloerse echtgenotes en kapotte huwelijken. De vrouwelijke Tweeling houdt van afwisseling, het wedijveren met andere vrouwen, het uitgaansleven, roddelen en versieren. Hoe meer mannen in haar nabijheid zijn, hoe meer plezier ze heeft. En het maakt haar niets uit of die mannen getrouwd zijn. Ze ziet een man niet als een bezit, maar als iemand waar je even gebruik van kunt maken. Wil je als single man wel de lusten maar niet de lasten, neem dan een Tweeling-vrouw. Of wacht af tot ze jou neemt.

Tweelingen houdt van: Avontuurlijk
Tweelingen knapt af op: Rustig

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina