Als je een beetje geïnteresseerd bent in astrologie of je horoscoop, dan ben je vast door en door bekend met je sterrenbeeld. Maar heb je wel eens het gevoel gehad dat jouw sterrenbeeld je niet helemaal juist lijkt te omschrijven? Dat komt doordat je nog niet naar het hele plaatje hebt gekeken.

Je mist namelijk de tegenpool van jouw sterrenbeeld, die ook een heleboel over je zegt. Missende informatie

Alleen je zonneteken – het sterrenbeeld waar altijd naar wordt gekeken in horoscopen – geeft een behoorlijk beperkt beeld van je astrologische persoonlijkheid. Je hebt namelijk niet alleen een sterrenbeeld in de zon, maar ook in de maan en alle planeten die om de zon draaien. Het is dus niet zo gek als je je niet volledig met je zonneteken identificeert: er mist nog een heleboel informatie. Tegenovergesteld sterrenbeeld

Vandaag gaan we niet kijken naar je sterrenbeeld in alle andere planeten, maar naar je tegenovergestelde sterrenbeeld. De eigenschappen daarvan zijn ook belangrijk voor jou, maar op een tegenovergestelde manier. Samen met je eigen sterrenbeeld, vormt dit een compleet plaatje van je zonneteken en vind je misschien wat je in je eigen sterrenbeeld miste.

1. Ram en Weegschaal: oorlog en vrede

De Ram is actief, onafhankelijk en eigenwijs. Ze zien zichzelf als superhelden die alles in de wereld aankunnen, en ze zijn niet bang voor een confrontatie. Ze zijn snel boos, maar zijn dit ook snel weer vergeten. Ze maken beslissingen voor ze nadenken, maar weten alle problemen die hierdoor ontstaan ook snel weer op te lossen door hun vindingrijkheid.

De Weegschaal staat hier recht tegenover: ze zijn het sterrenbeeld van partnerschap en samenwerking, en verkiezen liefde boven alles. Ze doen liever iets samen dan alleen en willen graag aardig gevonden worden. Ze hebben vaak een aantal vaste vrienden en kunnen iets terughoudender zijn bij vreemden. Ze kunnen lang nadenken over dingen en wegen beslissingen soms dagenlang tegen elkaar af.

Weegschaal

Als je een Weegschaal bent, dan kan de invloed van de Ram ervoor zorgen dat je je eigen onafhankelijkheid belangrijk vindt. Als je je nooit zo kon vinden in de liefhebbende, op samenwerking gerichte Weegschaal, dan kan het zijn dat de invloed van de Ram in jouw geboortekaart erg groot is. In tegenstelling tot de Weegschaal, ben je dan moeilijk te beïnvloeden en trek je liever je eigen plan. Je zal ook niet snel op je kop gaan staan om het iemand anders naar de zin te maken.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram

Ben je een Ram, dan kan de invloed van de Weegschaal je rauwe randje iets verzachten. Je agressieve, impulsieve kant kan dan een romantische wending aannemen, waardoor je bijvoorbeeld snel verliefd wordt op het eerste gezicht. Je zet je doorzettingsvermogen en overtuigingskracht dan ook graag in voor de liefde.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

2. Stier en Schorpioen: behoeften en wensen

De Stier is vasthoudend: ze kunnen goed dingen over een langere periode bereiken. Ze stralen elegantie en kracht uit. Ze zijn beheerst en bezittelijk, en zijn gewend te krijgen wat ze willen, hoeveel tijd dit ook kost. Een ding is zeker: de stier is goed in dingen aantrekken die hij of zij wil hebben. Hebben ze eenmaal hun zinnen ergens op gezet, dan laten ze niet snel los.

De Schorpioen daarentegen is juist het sterrenbeeld van het loslaten. Ze hebben een sterk transformatieve kracht. Schorpioenen staan bekend als s.xy en ietwat mysterieus, en dat komt vooral doordat dit sterrenbeeld heel goed weet wat zij wil. Deze zelfverzekerdheid is voor veel anderen aantrekkelijk. De Schorpioen heeft ook een uitzonderlijk talent voor genezing en vernieuwing.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Schorpioen

Ben je een Schorpioen met invloeden van de Stier, dan ben je iemand die weinig jaloers is. Je geeft je partner, familie en vrienden veel ruimte en staat ze toe om fouten te maken. Je vertrouwt ze immers, en dat is genoeg. Je bent niet heel ambitieus, maar vertrouwt op je eigen kunnen en weet vaak succes te bereiken door simpelweg je eigen smaak en pad te volgen.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Als je een Stier bent met sterke kenmerken van de Schorpioen, dan lijk je vanbuiten de kalmheid zelve, terwijl je vanbinnen overloopt met emoties. Hoewel je het nooit zou laten zien, is er voor jou niets ergers dan wanneer je je verraden voelt door iemand die dichtbij je staat. Het ergste vindt je wanneer deze persoon slordigheid vertoont, geen moeite doet of een sterke, tegenovergestelde mening heeft. Wanneer je iemand eindelijk volledig durft te vertrouwen, dan ben je de meest loyale vriend die er is.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina