Je meest slechte gewoonte, gebaseerd op je sterrenbeeld

Moet je dat altijd doen?

Je bent walgelijk. Nee, niet de hele tijd en waarschijnlijk niet voor mensen die je niet goed kent, maar je hebt momenten waarop je gemeen bent. We doen het allemaal. Er zijn slechts enkele dingen over de menselijke ervaring die onaangenaam, smerig en walgelijk zijn.

Elke dag doe je minstens één walgelijk iets. Je gaat naar de badkamer, je snuit je neus, je scheet, je boert, en de lijst gaat maar door. Je kunt proberen om discreet te zijn met je lichamelijke functies, maar we kennen allemaal de waarheid, je bent net zo goed een mens als ieder ander. ARIES (21 maart - 19 april)

Jij kan je niet stoppen met lachen, zelfs als het erg ongepast is. Je lacht in de kerk, op begrafenissen, in de klas, en zelfs wanneer iemand je in vertrouwen neemt. Je wilt niet een eikel zijn, maar dit is hoe je jezelf uitdrukt als je nerveus of ongemakkelijk bent. Niet iedereen begrijpt het wanneer je lacht wanneer je het waarschijnlijk niet zou moeten doen, maar het is niet alsof je het doet om gemeen te zijn. TAURUS ( 20 april - 20 mei)

Wanneer je te veel uitgeven, wat je van tijd tot tijd vaak doet, kun je niet anders dan opscheppen. Het ene moment vertel je aan iedereen die wil luisteren dat je nauwelijks je huur kunt dekken, en het volgende, je legt uit hoe je absoluut die Egyptische katoenen lakens moest kopen of dat je nooit zou slapen

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni)

Je bent geweldig in het vertellen van mensen wat ze moeten doen, maar niet zo goed in het nemen van hun advies. Niemand vindt het leuk als je het vraagt, maar handelt nooit in wat ze je vertellen - het is nogal beledigend. Bovendien lijkt u het het beste te weten voor alle anderen. Sommige van je raad is goed, maar een deel is ver van de basis. Niemand vindt het leuk om te horen wat ze moeten doen, vooral als ze het al hebben gedaan zonder succes of als het advies duidelijk is. Misschien onthul je niet altijd al je advies en deel je het gewoon uit.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina