Hoe u mensen afwendt, op basis van uw sterrenbeeld

Het persoonlijkheidskenmerk dat u nodig heeft om meer zelfbewust te zijn over . ARIES (21 maart - 19 april)

Je probeert te hard. Je overtuigt jezelf ervan dat je zo glad bent als je bent, en dat kan ook zo zijn. Het probleem is dat je soms zo veel van de aandacht en validatie van je crush verlangt dat je dingen overdrijft. Je gevoelens worden overduidelijk en de prikkelbare manier waarop je je gedraagt ​​kan op den duur irriterend zijn. TAURUS (20 april - 20 mei)

Hoewel je kunt zijn een aangename en lieve persoon, je kunt ook ongelooflijk defensief worden over je overtuigingen en zijn niet bang om je irritaties hardop uit te spreken. Als je geliefde ooit per ongeluk naar binnen is gelopen met een razende of driftbui, kus dan je kansen vaarwel. GEMINI (21 mei - 20 juni)

U bent te ingehouden over uw intenties. Als het gaat om slappe gevoelens, Gemini, ben je niet bepaald de meest vloeiende operator. Je neemt een subtielere benadering van flirten, en vaak leidt dit je geliefde ertoe te geloven dat je gewoon maatjes wilt zijn. Waarom zou je ze anders in memes blijven taggen, toch? KANKER (21 juni - 22 juli)

Je bent heel duidelijk over je gevoelens, maar je handelt er niet echt naar. Je geliefde kan de gelukkige ontvanger zijn van tonnen oprechte complimenten en uitnodigt tot schijnbaar toevallige ontmoetingsplaatsen, maar je verwacht toch dat zij degene zijn die achter je aan jaagt, ongeacht of ze je gevoelens daadwerkelijk teruggeven of niet. De persoon waar je je aangetrokken voelt om te WETEN dat je hen leuk vindt, en zij gebruiken deze kennis zonder jou te binden tot ze zich vervelen.

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina