Hoe te weten of je hem moet verlaten, op basis van zijn sterrenbeeld

Je weet wat je moet doen.

Is het echt tijd om een ​​einde te maken aan je relatie of wil je gewoon het make-up / breakup-drama?

Soms is het duidelijk dat het tijd is voor een relatie. Jij en je partner communiceren niet langer goed, er lijkt niet veel liefde tussen jullie te bestaan, er zijn ontrouw of misbruik en er is geen manier om de schade te herstellen.

Het lijkt misschien voor de hand liggend dat het tijd voor jou om hem te verlaten. Er zijn echter andere momenten waarop het niet het moment is om dingen te beëindigen, maar om te kijken naar alles wat de relatie heeft en wat het moet zijn om gezond en gezond te zijn. Net als wij veranderen onze relaties; als ze dat niet doen, worden ze muf en stagneren. We willen ons veilig en toch energiek voelen, niet alsof ze ons in de steek laten en ons ervan weerhouden ons beste zelf te zijn.

RAMEN (21 maart - 19 april)

Foto: istock Je moet niet laat hem gewoon omdat je nieuwsgierig bent dat er misschien iemand beter is daar het hoogst onwaarschijnlijk is. Hoe vindt u iemand die net zo leuk, avontuurlijk en met zo'n positieve kijk op het leven is? Hij kan super competitief zijn, maar hij daagt je uit om een ​​beter persoon te zijn en hij moedigt je aan om hoger te richten.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

STIER (20 april - 20 mei) )

Sluit uw relatie niet af als u wilt van wie u
erin zit. Hij is zo genereus, geduldig en betrouwbaar dat hij die kwaliteiten in jou naar voren heeft gebracht. Je weet dat je erop kunt rekenen dat hij er is wanneer je hem nodig hebt, je kracht en ondersteuning biedt. Hij is jouw rots en je weet dat hij voor je zou vechten. Het gevoel van veiligheid dat hij je geeft, helpt je om minder angstig en gestresst te zijn.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni)

Sluit uw relatie niet af als u niet hebt gesproken over de reden waarom uw relatie met uw partner is mislukt. Relaties zijn gebaseerd op solide communicatie en hij heeft geweldige communicatievaardigheden. Als je erover nadenkt, is er niets dat je niet tegen hem kunt zeggen en hij staat altijd open om over dingen te praten. Neem geen eenzijdige beslissing over uw relatie, praat erover en zie wat u beiden moet doen om deze moeilijke periode te doorstaan. Verlaten is niet het enige alternatief voor jou.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina