Steenbok


Rep je zo snel mogelijk naar een benevelde Steenbok. Daar alcohol de remmingen laat verdampen, zal ook de Steenbok aan deze gang van zaken niet ontsnappen. Hij/zij zal je nu alles in het lang en het breed vertellen waarover in nuchtere toestand gezwegen wordt. Luister goed en doe er later je voordeel mee. Jawel. Want de berekende Bok zou net hetzelfde doen.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!


Waterman


Aangeschoten Watermannen gaan al snel flirten of vriendjes maken. Want kijk eens hoe hij of zij alles uit de kast haalt om toch maar die knappe barman of barvrouw binnen te doen. En noteer hoe Aquarius daarnaast ijverig de gsm-nummers tracht te verzamelen van al wie bereid is met hem of haar later te verbroederen of verzusteren. Op een gloednieuw feestje uiteraard.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!


Vissen


Dronken Vissen zijn meestal gelukkige, minzaam glimlachende wezens. Zij kunnen of willen hun roze bril maar niet afzetten zolang de alcohol in hun lichaam rondzwemt. Ze barsten zowat van vreugde en liefdevolle, warme gevoelens. Als jij het geluk hebt dicht bij hem of haar te vertoeven, zal je gegarandeerd denken: ik bestel nu direct het drankje hij / zij aan het drinken is.

bron:

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina