Weegschaal


Ben je op een feest en bemerk je plots iemand die onbekenden omhelst met de woorden: “wij zijn de allerbeste maatjes” of “ik hou zoveel van jullie”? Wees er dan maar zeker van dat je net een laveloze Libra gespot hebt. Want, weg met dat formele en rationele, en leve de ontboezemingen en de verbroedering! Dat is het (tijdelijk) credo van menig teut geraakte Weegschaal!

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!


Schorpioen


Een met alcohol geladen Scorpio kan op een party tot vervelens toe een boom opzetten met zomaar iemand omtrent de zin van het leven. Hij/zij kan ook een ex bellen en vragen waarom het in godsnaam tot een breuk kwam tussen hen. Derde optie: Scorpio kan in beschonken toestand doen wat hij/zij toch zo graag doet: seks bedrijven. Voor zover dat nog lukt, tenminste.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!


Boogschutter


Voor zatte Boogschutters wordt het leven één grote, te gekke competitie die hij/zij uiteraard moet en zal winnen. Wie, ja wie kan het meest drinken, het luidst boeren of het verst (kersenpitten) spuwen? Wie versiert het snelst een lekker ding of wint de armworsteling? Besef dat Schutter in zijn/haar sprint naar de overwinning,niets of niemand uit de weg zal gaan.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina