Kreeft


Groggy Kreeften beginnen vaak te knuffelen en te wenen. Wat doorgaans gelijktijdig gebeurt. En het object van die knuffelwoede hoeft niet per se een bekende te zijn. Welnee, voor een Kreeft die wat boven zijn of haar theewater is, steekt het allemaal niet meer zo nauw. Wie voorhanden is, krijgt knuffels plus het voorrecht het verdriet van de Kreeft te mogen delen. Tja….

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!


Leeuw


Leeuwen staan graag “in de picture” nietwaar? Flink wat alcohol versterkt dit verlangen, ook omdat slapende emoties bij Leo nu wakker worden en boven komen drijven. Hou je dus klaar voor tranen en dramatische liefdesverklaringen. En alsof dat nog niet volstaat, bestijgen toeterzatte Leo’s daarna gezwind het podium voor een rondje karaoke. Applaus alsjeblief!

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!


Maagd


Voldoende alcohol is nu net wat een Virgo nodig heeft om zijn/haar zelfbewustzijn wat opgepept te krijgen. Een beschonken Maagd wordt dus een echte praatvaar en bovendien sociaalvaardig. Probeer niet al te verwonderd te kijken als Virgo je wil voorstellen aan zijn of haar vriendenkring. Grijp de kans, want je zal die nadien wellicht niet zo snel meer krijgen.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina