Hoe raad je iemands horoscoop – als hij of zij ‘dronken’ is?

Hier volgt de dronken dierenriem ofwel de zatte zodiac, want zo gedragen de dierenriemtekens zich als ze dronken zijn.
Het gebruik van alcohol verandert mensen. Muren brokkelen af, remmingen sneuvelen en gêne verdwijnt onder invloed van dit goedje. Men beweert wel eens dat alcohol de basiskenmerken van elk dierenriemteken accentueert. Tijd dus om eens te onderzoeken hoe de verschillende dierenriemtekens zich gedragen op bijvoorbeeld een ! Proost!

Ram


Bezopen Rammen gedragen zich uiteraard nog actiever en uitbundiger dan nuchtere Rammen. Rammannen én Ramvrouwen kunnen op tafel klimmen om er te dansen of een ander showtje weg te geven. Maar ze kunnen evengoed op de vuist gaan met iemand die even of iets langer, “op de foute manier” naar hun partner heeft gekeken. Hoe dan ook, sfeer verzekerd!

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!


Stier


Stieren prefereren goede wijnen en bieren. Ze laten zich dan ook graag benevelen als deze godendranken voorhanden zijn. Wanneer ze teut raken, borrelt direct de behoefte aan gezelligheid plus een comfortabele plek om te zitten of liggen, bij hen op. Wees dus niet verwonderd als je een Stier aantreft in een slaapkamer of sofa alwaar hij of zij een lekker dutje doet.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!


Tweeling


Misschien verkeerde jij in de overtuiging dat de Gemini’s die je persoonlijk kent, babbelaars zijn. Maar dan heb je nog niet eens kennis gemaakt met aangeschoten Tweelingen. Zelfs bij de meest verlegen exemplaren onder hen, is het gelul in dit geval nog nauwelijks te stuiten. En reken maar dat ze opvallend openhartig uit de hoek komen. Geef toe, lekker spannend toch?

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina