Hoe je handelt als je hard knijpt, gebaseerd op je sterrenbeeld

Soms ben je verliefd op iemand omdat je weet dat zij de enige persoon zijn die voor jou bedoeld was. Je weet niet hoe je het weet, je doet het gewoon, en je bidt dat ze hetzelfde voelen.

RAMEN (21 maart - april 19)

Je probeert jezelf ervan te overtuigen dat de opwinding die je voelt hetzelfde is als wanneer je voor de eerste keer iets aan het doen was en dat je het aankan. Je zet je angst opzij en je maakt een gewaagde beweging. Het is misschien niet de meest doordachte zet in de geschiedenis, maar het is goed dat je actie onderneemt. Soms werkt het en soms doet het dat niet, maar het goede is dat als je verliefdheid het niet voelt, je het meteen weet en je geen energie hoeft te verspillen aan het nastreven van iemand die niet geïnteresseerd is. Ze zijn echter meestal geïnteresseerd. Je enthousiasme en vertrouwen zijn buitengewoon aantrekkelijk.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Wanneer je een verliefd op iemand, hou je het voor jezelf. Niemand weet hoe je elk woord dat je tegen hen zegt te veel hebt overwogen of dat je spijt hebt van die grap die niet zo goed is als je had gehoopt. Je geliefde zal een aantal zeer ontwikkelde zintuigen moeten hebben als ze ooit zullen ontdekken hoe je je voelt, omdat je het ze zeker niet gaat vertellen. Meestal zal uw relatie met uw verliefdheid beginnen en eindigen in uw hoofd.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni)

Je loopt warm en koud wanneer je iemand verplettert. Je probeert koel en afstandelijk te blijven, maar je emoties zullen het beste van je krijgen en je komt te sterk. Als je ze gewoon in een gesprek kunt krijgen, weten ze hoe briljant en grappig je bent, maar je bent te taalgebonden om ze aan te pakken. Je piept iets, maar je kostbare woorden lijken jou te falen. Je kunt het beste doen om iets te doen om jezelf te kalmeren, zodat je warm en betrokken kunt zijn zonder koud en afstandelijk te worden. Je crush verstoort je evenwicht in de hoogste tijd.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina