Tweelingen

Tweelingen zijn gerelateerd aan de armen en longen. Omdat je energiek en sociaal bent, stel je jezelf bloot aan veel mensen en ziektekiemen. Vergeet niet om je handen vaak te wassen om te voorkomen dat je een koutje of griep oploopt. Je hoeft niet minder sociaal te zijn, maar wees extra voorzichtig als je weet dat een ziekte zo kan worden doorgegeven.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Kreeft

De Kreeft is gerelateerd aan de kern van het lichaam, met name de borst en de maag. Je bent intuïtief en emotioneel. Je vindt het moeilijk om dingen los te laten die angst zouden kunnen veroorzaken. Al die negatieve gedachten kunnen leiden tot spijsverteringsproblemen zoals maagpijn. Kreeften moeten een gezonde manier vinden om hun emoties los te laten om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Leeuw

De Leeuw is gerelateerd aan de bloedsomloop. Je bent zelfverzekerd en durft veel, wat betekent dat je ook de neiging hebt om soms onzorgvuldig te zijn. Zorg ervoor dat je je lichaam van brandstof voorziet met gezonde voeding en veel water om verstopte slagaders en hartproblemen te voorkomen.

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Maagd

De Maagd is gerelateerd aan de buik en darmen. Omdat je vaste routines hebt, kun je minder behoedzaam zijn in het dagelijks leven. Probeer gezonder voedsel te eten en aan yoga te doen om voedselgerelateerde problemen zoals eetstoornissen of zweren te kunnen voorkomen.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina