LIBRA (23 september - 22 oktober)

Je stemmingswisselingen worden episch. Het ene moment ben je de gelukkige, charmante persoon die iedereen verwacht, en de volgende, je verliest het. Meestal vermijd je confrontaties als je kunt, maar het lijkt erop dat je ze zoekt. Heeft iemand je gebeld en je laten denken dat je zwak bent? Je gedrag slaat nergens op. Als je niet kunt erkennen wat je doormaakt, kun je dan ophouden met je daarvoor te verontschuldigen en je emoties onder controle te krijgen? 

SCORPIO (23 oktober - 21 november)

Hoe weet je dat je nu een hete puinhoop bent? Overweeg hoeveel bruggen je hebt gebrand en hoeveel vijanden je hebt gemaakt. Wauw, je houdt niet tegen. Als je denkt dat iemand je heeft lastiggevallen of je op de een of andere manier pijn heeft gedaan, schakel je ze helemaal uit of maak je hun leven in de hel. Maar wat je niet ziet, is dat jijzelf degene bent die je echt pijn doet. Je bent eng wanneer je op een uitbarsting stapt, dus doe jezelf en iedereen een plezier en kalmeer de hel.  SAGITTARIUS (22 november - 21 december)

Hier is iets dat je misschien niet weet: als alles in je leven fout gaat, is het beter om ze af te handelen terwijl ze gebeuren in plaats van ze op elkaar te laten stapelen. Maar dat ben jij niet; je gaat liever weg en laat anderen omgaan met je onzin. Veel van de problemen die u ondervindt, gaan echter niet weg, ze volgen u gewoon totdat ze te groot zijn om niet op te merken. Soms is er geen gemakkelijke uitweg, hoe hard je ook probeert er een te vinden, dus doe je grote meisjesbroek aan en kom voor je problemen. 

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina