KANKER (21 juni - 22 juli)

Je voedt drama. Als je niet tiert over hoe mishandeld je bent door de klantenservicepersoon, vecht je met een geliefde. Wanneer de dingen kalm beginnen te worden in je eigen leven, breng je jezelf onder in iemand anders en voed je de vlammen van hun nood. Waarom kun je de dingen niet gewoon laten zoals ze zijn zonder ze op te blazen? Wat ontbreekt je in je leven dat je moet verbergen in grote emoties? Het lijkt alsof je opzettelijk betrokken raakt bij giftige mensen, alleen maar omdat het leuker voor je is.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

LEO (23 juli - 22 augustus) 

Je hebt te veel aandacht besteed aan sommige van je schuldige genoegens dat ze aan verslaving grenzen. We snappen het: je houdt van wijn! Maar het is van een glas 's nachts naar een fles of twee gegaan. Of misschien zijn het die pijnstillers die je hebt voor je problemen met de onderrug. Je rug is maanden geleden genezen, maar je neemt nog steeds die pillen. Je moet eerlijk tegen jezelf zijn en hulp krijgen anders zou je jezelf uit de hand kunnen lopen.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

MAAGD (23 augustus - 22 september)

Het is ironisch dat de persoon die alles repareert zo in de problemen is geraakt dat hij degene is die moet worden hersteld. Mensen merken dat je niet handelt zoals je normaal doet. Het is goed dat je een beetje hebt losgelaten, maar dat je je niet gedraagt ​​zoals je normaal zou doen en dat je mensen medelijden met je laat krijgen. Jij, de persoon die alle antwoorden kent, wordt medelijden met andere mensen. Het experiment is voorbij; je weet nu hoe het zou zijn als je een ander soort persoon zou zijn: een hete puinhoop. Het is tijd om terug te keren naar wie je werkelijk bent.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina