Het enige wat je doet dat je een hete MESS maakt, gebaseerd op je sterrenbeeld

Meisje, het is allemaal zo verkeerd. <> Het grappige aan het zijn van een zooitje is dat het niet slechts één incident is dat je er een maakt; het is een reeks ongelukkige, slordige en onverwacht uitdagende dingen die samen lijken te samenspannen om ervoor te zorgen dat je leven chaotisch en ongeorganiseerd wordt. Je wordt een hete puinhoop omdat je manier van omgaan alleen maar bijdraagt ​​aan het probleem in plaats van het op te lossen. De ene slechte keuze leidt naar de andere en de andere tot plotseling, je bent in het midden van een erg rommelige situatie en je kunt je weg er niet door zien.

RAMEN (21 maart - 19 april)

Je zegt wat er in je opkomt en het mist focus. Waarom zeg je wat je zegt? Probeer je een eikel te zijn en mensen pijn te doen of heb je helemaal geen filter? Je hoeft niet altijd alles te zeggen; je gaat niet ontploffen als je je tante niet vertelt dat de jurk die ze draagt ​​afschuwelijk is.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Je besteedt geld zoals je het in de achtertuin laat groeien, en sommige dingen die je koopt - een bedwelmde mobiele telefoon, een huilende eenhoornkaars of een cowboyuitrusting voor je kat - is een minuut grappig, maar zijn uiteindelijk gewoon rommelig. We weten dat je graag geld uitgeeft, maar normaal gesproken ga je voor minder en duurdere items, alsof je een shopaholic bent geworden.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni)

Je probeert constant nieuwe dingen uit verschillende soorten danslessen naar het nieuwste voedingsplan. Waarom? Probeer je iets te repareren waarvan je denkt dat het in je is gebroken? Het probleem is dat je niets lang genoeg vasthoudt om iets goeds te doen. Als je je niet kunt binden aan een soort oefening, hoe kun je dan een relatie aangaan? Het is vermoeiend om te proberen je te volgen op sociale media met je steeds veranderende zoektochten om iets te vinden dat al je problemen zal oplossen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina