Iedereen heeft slechte en goede eigenschappen. Meestal komen die vooral tot uiting als je in een goede- of slechte periode zit. Hieronder staat per sterrenbeeld beschreven hoe jij je gedraagt als jij je op je best voelt, of op je slechtst voelt. Herkenbaar…?!

RAM

Als je op je best bent: vol van leven, avontuurlijk, open-minded. Je hebt een positief effect op anderen. Je bent zorgzaam, doortastend en doelgericht. Je laat je niet afleiden om je doelen te bereiken.

Als je op je slechtst bent: Je twijfelt erg aan zichzelf. Bovendien ben je moeilijk in te schatten en heb je het gevoel dat je meer moeten doen voor anderen dan je eigenlijk doet.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

STIER

Als je op je best bent: Ontzettende lief. Je kiest zorgvuldig uit met wie je omgaat, omdat je weet dat het jou beter of slechter kan maken. Ook: liefdevol, zorgzaam, eerlijke winnaar, grappig, charmant, intelligent.

Als je op je slechtst bent: Een stier lijkt koud en harteloos, kan anderen veel pijn doen, kan slecht met zijn emoties omgaan en explodeert om die reden soms. Ook vergeet je aan anderen en jezelf te denken als je boos bent. Stieren verliezen zichzelf in een slechte mood (maar voelen zich deep down heeel schuldig op zo’n moment).

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN

Als je op je best bent: Een hoofd vol ideeën, een lichaam vol leven. Tweelingen lachen veel en vertellen grappen en geweldige verhalen. Ze zijn creatief, behulpzaam, motiverend en hebben het vermogen om anderen op te beuren op een juiste manier.

Als je op je slechtst bent: Tweelingen hebben geen ‘sparkle’ in hun ogen. Hun blik staat op oneindig en ze vinden alles saai en vervelend. Als jij je slecht voelt word je snel gemeen en verlies jij jezelf in je gedachten. Je hebt veel zelfmedelijden, bent over-emotional en showt geen emotie naar anderen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

KREEFT

Als je op je best bent: je bent dapper en hebt een goed hart. Je bent aardig en verspreidt graag goede vibes. Je schijnt als de zon en hebt een aanstekelijke lach waar anderen ook vrolijk van worden. Je kunt enorm goed met emoties omgaan.

Als je op je slechtst bent: je zegt dingen waar je direct spijt van hebt. Ze zijn onbereikbaar, praten weinig en reageren nauwelijks. Een kreeft kan anderen gaan manipuleren en sluit zichzelf compleet af.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina