Welk sterrenbeeld weet het antwoord op de meest ingewikkelde vragen? Welk sterrenbeeld heeft het hoogste IQ, en welk teken uit de dierenriem beschikt over de grootste intuïtie? Er zijn verschillende vormen van intelligentie, en deze sterrenbeelden blinken erin uit. Al eeuwenlang bestuderen astrologen onze sterrenbeelden. De basis voor de westerse astrologie werd al gelegd in de tweede eeuw (!). Niet zo gek dus dat astrologen in al die jaren een heleboel kennis verzameld hebben over de karaktertrekken van de verschillende sterrenbeelden, waaronder intelligentie.

Waterman: scherp analytisch vermogen

De meest traditionele opvatting van intelligentie is: een scherp analytisch vermogen, hoog IQ en grote algemene kennis. Hét sterrenbeeld dat daarin uitblinkt is Waterman. Watermannen zijn typische probleemoplossers: ze weten veel, kunnen een probleem goed analyseren en vervolgens helder een oplossing formuleren.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Schorpioen: inlevingsvermogen en intuïtie

Maar intelligentie heeft natuurlijk ook een andere kant: die van inlevingsvermogen en intuïtie. Op dat vlak scoort de Schorpioen juist heel hoog. Dit teken, ook een van de slimste sterrenbeelden, voelt anderen heel precies aan, heeft een sterk vermogen tot observeren en handelt vanuit zijn of haar intuïtie.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen: creatief en vernieuwend

Ook Tweelingen zijn een van de slimste sterrenbeelden. Ze hebben een brede interesse, zijn erg nieuwsgierig en creatief (ook een vorm van intelligentie). Het zijn typische vernieuwers: ze zijn openminded en komen daardoor op verrassende nieuwe ideeën.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Wat zegt jouw element over je intelligentie?

Wil je weten hoe het zit met jouw sterrenbeeld op het gebied van intelligentie? Kijk dan eens naar het element waar jouw sterrenbeeld toe behoort. Alle sterrenbeelden zijn onderverdeeld in de vier elementen: vuur, aarde, lucht en water.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina