Dat ziet er niet goed uit, Weegschaal...

Altijd al willen weten wat voor een type vriendin jij bent? Je sterrenbeeld kan het je vertellen!

Waterman: onafhankelijk

"Hey, ben je misschien boos op me ofzo?" - een berichtje dat jij af en toe krijgt. Maar wie kan je daarvan de schuld geven, Waterman? Soms heb je gewoon je eigen ruimte nodig. Je bent een liefhebbende partner; je bent heel trouw en behulpzaam, maar je hebt geen zin in gedoe. Als iemand je boos maakt, ben je er gewoon even klaar mee.

Zo ontmoet je jouw soulmate: hij is al heel lang verliefd op je en op één avond realiseer je je dat opeens - hij is je soulmate (tenzij hij je irriteert en jij er klaar mee bent).

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen: gevoelig

Oh, lieve Vissen. Jij bent zo'n gedreven partner die zoveel liefde heeft om te geven waardoor het extra rot is dat jij de neiging hebt om met eikels te daten. Luister naar je vriendinnen als ze je vertellen dat ze je laatste verovering niet leuk vinden - ze willen je alleen maar helpen. Jij verdient iemand die jou waardeert en zo'n iemand heb jij ook nodig.

Zo ontmoet je jouw soulmate: jullie beginnen elkaar te volgen op Instagram nadat jullie elkaars reactie hebben gelezen op een post van een bekend persoon.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram: eerlijk

Ram, jij houdt niet van gezeur en laat niet met je spotten - jouw houding schijnt door alle aspecten van je leven: van de manier waarop je werkt (dat is waarschijnlijk waarom iedereen met jou wil samenwerken) tot de manier waarop je datet. Soms ben je een beetje humeurig en dat is vaak lastig te begrijpen voor je partners. Als je iemand hebt gevonden die jou compleet begrijpt, dan komt het he-le-maal goed. Daarnaast zijn ruzies met jou zijn nogal intens - je partner doet er alles aan om onenigheid met jou te voorkomen.

Zo ontmoet je jouw soulmate: jullie hebben veel oogcontact en de seksuele spanning is gigantisch. Jullie hebben later die avond sex en zijn onafscheidelijk vanaf dat moment.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier: praktisch

Jij bent een praktisch persoon, Stier, en je date-gewoontes stralen dat uit. Terwijl iedereen om je heen de verkeerde mannen datet en aan ongezonde relaties begint, hoef jij je daar nooit zorgen om te maken. Dat wil niet zeggen dat jij saai bent; je neemt gewoon liever geen risico's. Waarom zou je de hele avond achter die mysterieuze knapperd aan zitten, terwijl je weet dat Ryan van de sportschool je leuk vindt?

Zo ontmoet je jouw soulmate: geen idee, hij blijft gewoon net zo lang om je heen hangen totdat je hem ook wil.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina