Dít zegt je ascendant over je persoonlijkheid

Naast dat je sterrenbeeld veel over je kan zeggen, spreekt je ascendant volgens astrologen ook boekdelen. Het is namelijk waar jij je persoonlijkheid vandaan hebt.

Je ascendant is het teken dat aan de oostelijke horizon rees vanaf de plaats en het moment waarop je geboren werd. Volgens de astrologie bepaalt het compleet hoe jij je naar de buitenwereld toe presenteert en met andere mensen omgaat. Je karakter en persoonlijkheid, dus.

Om je ascendant te kunnen ontdekken, moet je hier even je geboortedatum, geboortetijd (snor dat geboortekaartje maar weer even op), geboorteplaats én geboorteland invullen. Als je eenmaal je ascendant weet, kun je hieronder lezen wat dit zegt over jouw persoonlijkheid.

Ram

Is jouw ascendant Ram? Dan weet jij heel goed wat je uit het leven wilt halen en hoe je dit kunt bereiken. Je durft hier in het dagelijks leven de confrontatie voor aan te gaan én impulsieve acties te ondernemen – waar je later weleens spijt van krijgt. Je voelt je onafhankelijk, doet waar je zelf zin in hebt en bent daardoor ook wat vol van jezelf, net als mensen met het ascendent Tweeling en Waterman. Denk soms nog eens twee keer na voordat je je ergens instort.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Mensen met Stier als ascendant zijn de echte doorzetters in het leven. Ze zijn niet makkelijk klein te krijgen. En als ze eenmaal iets willen, gaan ze er honderd procent voor en denken ze heel goed na over hoe ze dit kunnen bereiken – hoe lang het ook duurt. Soms overpeinzen ze dingen teveel en blijven ze vastzitten in het verleden, wat weleens tegen kan werken in het bereiken van hun doelen. Ze houden niet van verrassingen: stabiliteit en veiligheid hebben ze hoog in het vaandel zitten. Net als trouw: loyaler dan mensen met het ascendant Stier krijg je ze niet.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

Als je het ascendant Tweelingen hebt, is de kans groot dat jij bekendstaat als een echte kletskous. Je bent heel sociaal en oprecht nieuwsgierig naar alles en iedereen. Keerkant is dat jij je niet makkelijk kunt binden als het op werk en relaties aankomt. Je hebt veel behoefte aan vrijheid en bent, anders dan ascendant Stier, dól op veranderingen. Dit brengt onrust in je leven. Je kunt behoorlijk wispelturig zijn. Maar succes boek je zéker. Niet voor niets bezitten veel artiesten, en dan vooral komieken, Tweelingen als ascendant.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina