Wist je dat je naast je sterrenbeeld ook een Maanteken hebt? Zo kun je een zelfverzekerde en moedige Stier zijn, maar als jouw Maan in Weegschaal staat kan je het toch lastig vinden om voor jezelf op te komen. Je maanteken wordt bepaald door de stand van de maan in de dierenriem op het moment van je geboorte. Om dat te achterhalen, gebruik je deze tool.

Je maanteken & de liefde

Je Maanteken kan erg veel onthullen over je liefdesleven. Zo kan je verborgen sterrenbeeld aangeven of jij en je lief een goede match zijn, maar kan het je ook vertellen wat jou gelukkig maakt in een relatie. In de astrologie is de maan namelijk verbonden met je emoties. Jouw Maanteken staat symbool voor je emotionele hechting en vertelt hoe je emotioneel in elkaar zit. Hunker jij naar loyaliteit of wil je juist een partner die je vrijheid biedt? Een blik op de maanpositie tijdens je geboorte kan je het antwoord geven.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Maan in Ram

In de liefde zeg je altijd waar het op staat, emoties inslikken is er niet bij. Jouw ideale partner helpt je om meer balans te vinden in je emoties en kan luisteren als de beste. Hij of zij is een rots in de branding en geeft je dat veilige en geborgen gevoel waar je zo naar verlangt.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Maan in Stier

De juiste relatie leert je om materiële zaken te vergeten en aandacht te krijgen voor de ware rijkdom in het leven: onvoorwaardelijke liefde. Jouw soulmate houdt van je – precies zoals je bent, en probeert je niet te veranderen. Deze onuitputbare liefdesbron helpt je om jezelf in een nieuw daglicht te zien. Je leert je eigenwaarde opbouwen, iets wat niemand je meer af kan nemen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Maan in Tweelingen

Jouw grote liefde weet precies hoe hij of zij contact kan maken met je gevoel. Met dit Maanteken ben je namelijk geneigd om altijd rationeel te denken en raak je snel in de war van van emoties. Je ideale levensmaatje is daarom gevoelig en empathisch, en weet je als een gids door je gevoelswereld te leiden.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina