Is je huis ook toe aan een flinke opruimbeurt? Niks mis met Marie Kondo, maar je kunt voor opruimadvies net zo goed in de sterren kijken. Je sterrenbeeld bepaalt of sommige plekken nét iets meer aandacht nodig hebben dan andere.

En laten die opruimplekken per sterrenbeeld nou juist dingen zijn die je tijdens je gebruikelijke rondje vaak over het hoofd ziet…

Ram (21 maart t/m 19 april): sportkleding en -spullen

Een Ram is graag actief en vindt altijd wel een nieuwe reden om in beweging te zijn. Hoewel dit natuurlijk een goede eigenschap is, kan het er ook toe leiden dat je graag allerlei sporten uitprobeert en daarvoor eindeloos veel benodigdheden in huis haalt. Hierdoor zit je al snel met een kast vol ongebruikte tennisballen, yogamatjes, bokshandschoenen, gewichten en hardloopschoenen. Handig om te kijken wat je nu écht gebruikt en de rest weg te doen.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier (20 april t/m 20 mei): keukengerei

Stieren zijn geduldig en creatief, wat vaak resulteert in een liefde voor koken. En elke goede kok weet dat goed keukengerei het halve werk is. Toch kun je beter niet doorslaan in het kopen van allerlei handige gadgets en machines, want voor je het weet staat je keuken er vol mee. Zonde van de ruimte. Die heb je nou juist nodig voor waar het allemaal om gaat: koken!

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni): je telefoon

Tweelingen zijn sociale mensen die het liefst geregeld contact hebben met hun vrienden en familie. Dit resulteert in actief telefoongebruik: Tweelingen zitten constant op social media en/of chatten en appen veel met hun vrienden en dierbaren. Herkenbaar? Dan is het tijd om je telefoon op te schonen, zodat je meer kunt genieten van het hier en nu. Verwijder apps die je niet vaak gebruikt en apps waar je (onnodig) veel tijd aan kwijt bent.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Kreeft (21 juni t/m 22 juli): oude foto’s

Kreeften verzamelen graag herinneringen. Zij zijn dan ook vaak de eersten die hun camera tevoorschijn halen wanneer er iets bijzonders gebeurt. Met als gevolg dat er na een leven van fotograferen tientallen dozen met oude foto’s op zolder staan. Je kunt helaas niet álles inlijsten en de inhoud van de dozen kan beschadigd raken. Zorg er daarom voor dat je je favoriete foto’s inscant om ze ook veilig op je computer te kunnen bewaren. En doe (of geef) overbodige foto’s weg.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina