Je eerste break-up is er eentje die je nooit meer vergeet. Bij je tweede gebroken hart denk je dat je het allemaal beter kunt handelen, maar helaas doet ook die pijn. En dat zal niet anders zijn bij alle andere. Waarom mannen je hart blijven breken, heeft misschien wel te maken met één van je karaktereigenschappen. Een eigenschap die zeer kenmerkend is voor jouw sterrenbeeld.

Soms komen er ontzettend veel kikkers voorbij, tot je eindelijk de prins op het witte paard ontmoet. Dit zegt jouw sterrenbeeld over hoe het kan dat die kikkers niet meteen getransformeerd worden tot een prins.

Ram

De reden waarom mannen jouw hart breken, heeft vooral te maken met de stemmingswisselingen die je wel eens hebt. Van de een op de andere dag kun je je ineens heel anders voelen. Dit maakt jou uniek en jij jij. Maar sommige mannen weten helaas niet hoe ze daar mee om kunnen gaan. Gelukkig is er is absoluut iemand in de hele wereld die dat wel kan.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Als je net iemand hebt ontmoet, kom je vrij relaxed over. Maar zodra het serieus begint te worden, ben je iemand die degene van wie je houdt dicht bij je wil hebben. Jij geeft hem alle aandacht en je verwacht dat hij dat andersom ook doet. Niet iedere man kan dat aan. Maar uiteindelijk zal er iemand mans genoeg zijn om jou de aandacht te geven die je verdient.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweeling

Jij weet niet zo goed wat je wil, Tweeling. Althans, zo komt het over op de man die je aan de haak wil slaan of al al aan de haak geslagen hebt. Hij vraagt zich af of je wel echt iets serieus wil of dat het je allemaal niets kan schelen. Misschien ben je iets te nerveus om je helemaal te geven in een relatie, maar dat is nergens voor nodig.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Kreeft

Onzekerheid speelt bij jouw een grote rol. Een té grote rol. Je hebt constant bevestiging nodig dat hij van je houdt en je bent misschien wel heel erg oplettend wat betreft zijn doen en laten. Verscheen er nu een meisjesnaam op zijn telefoon? Laat het los, want die onzekerheid is helaas ook de reden dat hij jou los laat. Je bent goed zoals je bent, Kreeft.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina