Dit is jouw levensmotto volgens je sterrenbeeld

Motto's (of slogans, zoals ze soms ook wel worden genoemd) hebben veel verschillende toepassingen; organisaties zoals de padvinders maken er gebruik van. Soms is het de naam van een boek en vaak zijn ze de drijvende kracht achter succesvolle bedrijven. Bijvoorbeeld, het motto van Microsoft is "Your Potential. Our passion."

Mensen zien ze vaak als aanmoediging en inspiratie. Een levensmotto dat samenvalt met je sterrenbeeld kan een motto zijn dat bij jou en je unieke persoonlijkheid past en je leven kan verrijken. Bekijk welk motto bij jouw sterrenbeeld hoort...

Waterman

"Grenzen aan vrijheid zijn ondraaglijk."
(20 januari - 18 februari) Op de allereerste plaats ben jij een vrije geest zonder grenzen of beperkingen. Mocht iemand je proberen tegen te houden, dan zullen ze er al snel achter komen dat ze je op geen enkele manier kunnen tegenhouden. Soms vind je het nodig om afstand te nemen in relaties voor iemand zelfs nog maar de kans krijgt om je tegen te houden. Je bent altijd in beweging en staat nooit stil. Het ergste wat een partner kan doen is je in de val laten lopen. Je zal alleen maar sneller wegrennen om je vrijheid te kunnen behouden.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen

"Verbeelding is leven."
(19 februari - 20 maart) Wat jij doet, lijkt voor anderen niet altijd even logisch, omdat je doelen vaak zo groot zijn. Dit is het resultaat van je grenzeloze verbeelding, waardoor je je toekomst zo fantasievol kunt indelen als je zelf graag wil. Als logica een afschrikmiddel begint te worden voor het bereiken van een doel dat je jezelf hebt gesteld, zal je passie en diepte van emotie die je maken wie je bent, dienen om te compenseren voor wat in eerste instantie onredelijk lijkt voor andere mensen. De oceaan heeft geen grotere diepte dan jouw geweldige verbeelding.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram

"Doorzettingsvermogen is het enige en belangrijkste deel van het overleven."
(21 maart - 19 april) Belemmeringen voor je succes horen niet thuis in jouw wereld. Het zijn slechts kleine uitdagingen die je leven interessant maken. Je bent niet bang om een situatie rechtstreeks aan te pakken, omdat je weet dat er niets is dat je tegen kan houden. Zelfs als je met afschrikkende uitdagingen wordt geconfronteerd, zal je die uitdagingen met alle macht aangaan, zonder ook maar een moment strijdvaardigheid te verliezen.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina