Dit is je goede voornemen volgens je sterrenbeeld

Jááá, het is de allerlaatste dag van het jaar en dat betekent oliebollen, champagne en een waslijst aan goede voornemens. Ben jij er nog niet uit wat jouw goede voornemens moeten zijn? Kijk dan naar je sterrenbeeld!

Look at the stars, baby baby
Om je goede voornemens te bepalen hoef je dit jaar niet al je schades en schande van afgelopen jaar na te gaan, nee nee, jouw goede voornemens staan gewoon getekend in de sterren. Elk sterrenbeeld heeft zo zijn eigen missie dit jaar en wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Maak je kláááár voor een geweldig 2016!

Waterman:

Wees niet bang om verliefd te worden. Dit hoeft niet per se op een persoon te zijn. Watermannen zijn een zeldzame mix van verlegen, onafhankelijke, onbuigzame en creatieve wezens. Dit leidt vaak tot succes op werkgebied, maar brengt hen zelden in aanraking met nieuwe dingen op privé gebied. Maak een schilderij, volg een nieuwe cursus en zeg vaker 'ja', wie weet word je verliefd op iets heel nieuws.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen:

Ga op reis naar een nieuwe bestemming. Van nature hebben Vissen zachtaardige en intuïtieve zielen, die hun eigen behoeften op de laatste plek zetten. Stap uit je comfort zone en plaats jezelf voor één keer op de allereerste plek. Maak een grote reis naar een nieuwe bestemming. Dit hoeft niet ver weg of duur te zijn, als het maar in het teken van jou zelf staat.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram:

Probeer meditatie. Rammen zijn namelijk gedreven, hebben weinig geduld en nemen nooit genoeg rust. Je bent ambitieus, no-nonsense en pro-actief. Dat zijn belangrijke waarden, maar wanneer je de rust voor jezelf neemt, zul je je energie zien stijgen. Ga vaker even zitten, focus op je ademhaling en neem de tijd om je batterij op te laden.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina