Boogschutter

Jij bent erg gesteld op je vrijheid. Je houdt van avontuur en als iemand je daar in je relatie in probeert tegen te houden of te temmen dan ben jij er snel klaar mee. Je zoekt een partner die jou vrij kan laten en je drang naar avontuur begrijpt. 

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Steenbok 

Het sterrenbeeld Steenbok heeft graag een doel voor ogen. Je werkt graag hard om iets te bereiken en hier haal je dan ook veel voldoening uit. Heb je een relatie met iemand die maar een beetje flierefluit of wel ziet waar het schip strand? Dan kan een relatiebreuk weleens op de loer liggen. 

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Waterman

Jij stelt je niet zo makkelijk open. Je hebt niemand anders nodig in je leven en redt het prima in je eentje. Het is dan ook niet zozeer een kwestie van dumpen voor een Waterman, maar eerder het verliefd worden wat lastig kan zijn. Een potentiële nieuwe liefde moet wel van hele goede huize komen om überhaupt een plekje in jouw leven te bemachtigen.  

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen 

Ben je Vissen? Dan ben je enorm creatief. Maar daarnaast ben je wel op zoek naar bevestiging en aanmoediging van je partner. Wanneer je merkt dat je partner niet volledig achter je staat of je geen steun voelt dan is het voor jou helaas gedaan met de relatie. Je hebt van nature een goede intuïtie, dus probeer hier ook bij twijfels op te vertrouwen. 

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina