Leeuw 

Een Leeuw is niet vies van een beetje aandacht, en dit sterrenbeeld verwacht dan ook waardering van zijn of haar partner. Herkenbaar? Je bent dan ook bereid om veel te geven in een relatie en hebt veel passie op liefdesgebied. Maar ook hierbij verwacht je dat wel terug. Zo niet? Dan zit de kans er dik in dat je de relatie al snel beëindigen wil.

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Maagd

Je bent gestructureerd, hebt graag een plan en houdt de touwtjes het liefst zelf in handen. Kleine kans dat een partner met een ander sterrenbeeld dezelfde insteek heeft. Nou hoeft het ook niet meteen het einde van de relatie te zijn als de ander niet net zo georganiseerd is als jij. Maar veel onduidelijkheid, of vage tot geen afspraken, kunnen toch worstelingen opleveren. Op den duur kan dat voor het sterrenbeeld Maagd zelfs de reden zijn om het uit te maken.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal is dol op een druk sociaal leven. Je vindt het dan ook belangrijk om ook in een relatie genoeg tijd over te houden voor je vrienden. Wanneer je partner niet kan opschieten met jouw vrienden, dan is het voor jou een duidelijke reden om niet bij deze persoon te blijven.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Schorpioen 

Een Schorpioen kan in eerste instantie vrij terughoudend zijn. Pas als je iemand vertrouwt kun je je volledig geven en kan de relatie met een Schorpioen erg intens zijn. Kan je partner die intensiteit niet aan? Dan is dat voor dit sterrenbeeld vaak een reden om het uit te maken met zijn of haar partner. 

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina