Een nieuw jaar betekent goede voornemens, en meer bewegen is er bijna altijd eentje van (geef maar toe). Kies een sport die je oprecht leuk vindt om het hele jaar gemotiveerd te blijven. Welke workout past bij jou? De sterren wijzen de weg.

RAM

Je bent extreem competitief en kan je geen sport inbeelden waarin je niet de beste wilt zijn. Een korte, maar krachtige sport zal je batterijen weer opladen. Kies een workout in groep, want de positieve sfeer helpt je tot het uiterste te gaan.

Beste sporten voor Ram: spinningHIIT (High Intensity Interval Training), atletiek.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

STIER

Sporten is misschien niet je favoriete bezigheid op aarde (hallo Netflix!), maar het kan wonderen doen voor je mentale gezondheid. Daarom is buiten sporten een aanrader voor Stieren, een bos of park is jouw ideale sportomgeving. Verder heb je geen problemen met solo sporten, als er maar niet teveel zweten bij komt kijken.

Beste sporten voor Stier: joggen, wandelen, gewichtheffen

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELING

Je barst overdag van de energie, maar die is niet altijd positief geladen. Gebruik sporten dus als een manier om te ontspannen eerder dan inspannen. Voel je jezelf toch afdwalen tijdens rustige sporten? Kies dan voor een workout als pilates of tennis, voor jou de ideale mix tussen kracht, coördinatie en uithouding. Een beetje cardio af en toe kan geen kwaad, want de longen spelen een belangrijke rol bij Tweeling. Zoek een sport waar je langzaam in kan groeien.

Beste sporten voor Tweeling: yogatennispilates.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

KREEFT

Hoewel sporten niet altijd op de agenda staat, kan het een manier zijn om emoties te verwerken, uit je dagelijks routine te komen of je gedachten de vrije loop te laten. Het moeilijkste is om gemotiveerd te blijven, kies daarom een goede workout buddy of schakel een personal trainer in. Tip: is jouw liefde voor lekkere, huisbereide maaltijden te zien aan je buik (Kreeft z'n zwakke punt), gooi dan een paar abs-oefeningen in de mix.

Beste sporten voor Kreeft: alle soorten yogazwemmen.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina