We geven toe: we zijn allemaal weleens een beetje egoïstisch, maar de één heeft het nét iets vaker dan de ander. Wist je dat dit ook met je sterrenbeeld te maken kan hebben? Er zijn namelijk sterrenbeelden die ietsjes meer aan zichzelf denken in een relatie dan aan de ander. Welke sterrenbeelden het meest egoïstisch zijn, lees je hier.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

De Leeuw is één van de meest uitgesproken sterrenbeelden die er bestaan en het verbaast je misschien ook niet dat dit sterrenbeeld soms ook een tikkeltje egoïstisch kan zijn. Astroloog Lisa Stardust zegt: "Een Leeuw wil het op haar manier doen, of niet. Daarnaast zal een Leeuw ook vaak haar eigen behoefte voor de behoefte van een ander zetten."

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Een Boogschutter houdt van avontuur. Ze willen zo graag alles ontdekken, dat het ook zomaar kan zijn dat ze hierbij niet op de ander willen wachten. "De Boogschutter is een vrij persoon die zich niet focust op andermans behoeftes, maar vooral op haar eigen behoeftes om verder te komen in het leven," aldus Lisa Stardust.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina