De vreemdste, meest vreemde dingen over elk sterrenbeeld

We zijn allemaal een beetje vreemd ...

Iedereen heeft dat vreemde ding over hen waar al zijn vrienden en familie van op de hoogte zijn, maar ze komen er op de een of andere manier mee weg omdat, nou ... dat zijn ze gewoon!

En ik praat niet noodzakelijkerwijs over het onderdompelen van je friet in ijs of het vreemd zijn om sokken naar bed te dragen.

Wat ik bedoel is dat als iemand anders dan de mensen die je het beste kennen je als je gekke ziet, excentrieke zelf, ze zouden waarschijnlijk vertrekken terwijl ze nog steeds de kans hadden.

ARIES (21 maart - 19 april)

Ram is een TOTALE slob. Ze heeft op de een of andere manier altijd een maand lang kleren en schoenen op haar slaapkamerverdieping (maar kan nog steeds een outfit vinden om in 5 minuten te dragen), voedselverpakkingen in haar auto en make-up overal in haar ijdelheid.

De meest rommelige persoon in de wereld lijkt niet echt op een type Ram-probleem, vooral omdat zij de enige is met haar leven samen - maar het is de waarheid. Bovendien zal je NOOIT een rommel zien opruimen. Als je constant onderweg bent, heb je echt geen tijd om uren te spenderen aan je kamer.

Bovendien, de enige mensen die in haar kamer zijn toegestaan, vinden het in de eerste plaats niet erg.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Stier heeft een gekke obsessie met voedsel dat niemand echt de diepte begrijpt van totdat ze een middag doorbrengen met haar. En als ik obsessie zeg, bedoel ik een slechte obsessie.

Ze kan letterlijk het huis niet verlaten zonder snacks te kopen, of dat nu tijdens haar wekelijkse kruidenierswinkel is, op 7/11 op weg naar een feestje , wanneer ze in de bioscoop is, tijdens roadtrips ... maak je keuze.
In de zeldzame gevallen dat ze haar eten met je deelt, heeft ze altijd een heleboel opties om uit te kiezen, maar ga er niet vanuit dat ze wees altijd in een humeur. Welk hongerig beest zich ook verstopt in Taurus 24/7 staat erop dat ze de lekkerste snacks voor zich houdt. Trouwens, iedereen weet dat Taurus niet echt goed doet zoals delen om mee te beginnen. 

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

GEMINI (21 mei - 20 juni)

Tweelingen zijn verschrikkelijk met getallen. Ik weet dat het willekeurig klinkt, maar om welke reden dan ook, het concept van wiskunde en cijfers gaat verloren.

Ze geeft altijd tips (helemaal geen slechte dingen), kan zich geen telefoonnummers en adressen herinneren, en eigenlijk vertrouwt voor alles op haar telefoon.

Als het gaat om getallen, is Gemini een compleet raadsel. Ze is op wonderbaarlijke wijze geslaagd voor wiskundelessen op school, maar niemand weet hoe en iedereen is te bang om te vragen ... Waarschijnlijk duistere magie als het gaat om Tweelingen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

CANCER (21 juni - 22 juli)

Kanker is de hopeloze romanticus waar mensen alleen maar over lezen in slechte fanfictie. Elke dag zul je ontdekken dat ze denkbeeldige relaties met beroemde mensen creëert die nooit zullen gebeuren.
Ze is het meisje dat haar naam en de naam van iemand anders ook in haar hart op al haar schriften schrijft.

Sinds ze op de middelbare school zijn haar slaapkamermuren beplakt met tijdschriftuitsparingen van haar favoriete celebs, die ze TOTAAL niet goedenacht kust.

Het lijkt misschien raar voor je, maar het maakt haar zo blij dat je niet kunt helpen maar verwen haar. Koop haar een t-shirt met haar smaak-van-de-maand-jongen erop en ze zal voor altijd van je houden.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina