De sterrenbeelden die nooit reageren op teksten en die u achterlaten op lezen, Gerangschikt als

Ahem. We wachten.

Het is iets dat we allemaal hebben ervaren. Je sms't met een vent en het gaat goed, misschien zelfs iets beter dan goed, als plotseling alles verandert. Je stuurt hem een ​​sms, hij leest de tekst - en je WEET dat hij het heeft gelezen omdat hij zo dom genoeg was om de leesbevestigingen in zijn instellingen niet uit te schakelen, en dan ... Nada. Zilch. Een ganzenei. De almachtige nul. Uw tekst is gelezen en deze wordt nu genegeerd, of op zijn minst wordt deze grof opzij gezet om eventueel ergens in de nabije toekomst te worden aangepakt.

Gefeliciteerd! Je bent zojuist lid geworden van de broederlijke organisatie van mensen die "zijn blijven liggen lezen" door een eikel waarvan ze dachten dat ze bezig waren (of zelfs zagen!).

1. Stier: 20 april - 20 mei

Stier is een aardeteken en wordt voorgesteld door, je raadt het al, een stier. Wat betekent dat? Je raadt het alweer. Ze zijn zo koppig als de hel in een handbasket (whoa, dat is echt eigenwijs, ik hoor je zeggen, waarop ik antwoord, en hoe). Je Stier-man houdt van de fijnere dingen in het leven, dus als je samen bent je kunt er zeker van zijn dat je zult worden gedronken en gegeten (en, denk ik, 69-ed, als dat is waar je zin in hebt) bij de beste restaurants. Maar deze schoonheid-liefhebbende materialist is meer dan wat er aan de oppervlakte is. Hij heeft veel gevoelens, maar hij kan ze niet altijd uiten, wat zelfs het eenvoudigste antwoord kan geven: "Hé, wat is er aan de hand?" soort tekst onmogelijk om voor hem te reageren. Bepaal zijn koppigheid in de vergelijking en je kunt in feite de stilte horen van de boodschap die hij nog steeds niet verzendt als hij je origineel blijft herlezen zonder boe te zeggen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

2. Ram: 21 maart - 19 april

Een Ram gaat helemaal over dat vuur en doorzettingsvermogen ... als het gaat om hun werk of hun carrière-ambities. Je weet wat dat betekent: hij gaat naar je tekst kijken, lezen, bedoelen om die te beantwoorden en dan beseffen dat op zijn lijst met prioriteiten die cijfers voor de oude man moeten kloppen Tompkins moet komen voordat hij een speeldatum plant met jou, zijn favoriete dame . Wanhoop niet: Ram-mannen zijn toegewijd en loyaal aan hun familie en vrienden, dus terwijl je je misschien genegeerd voelt, probeer je te herinneren dat hij om je geeft - hij moet nu gewoon de bal in de gaten houden.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

3. Maagd: 23 augustus - 22 september

Maoomannen hebben alles te maken met perfectie, en dat geldt niet alleen voor hun vrienden en geliefden, maar ook voor henzelf. Hoge normen voor een Maagd zijn aan de orde van de dag. Het is echter deze passie voor perfectie die tekst in zijn inbox uren achter elkaar kan laten staan, zo niet dagen achter elkaar. Hij moet het PERFECTE antwoord vinden, en dat kost tijd, maar hij wil ook niet dat je je zorgen maakt dat hij niet luistert. Hij heeft geen idee dat het verlaten van je lezen, in combinatie met zijn doorgaans ingetogen emotionele toestand, voor een storm van frustratie en verdriet kan zorgen terwijl je op zijn reactie wacht.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

4. Weegschaal: 23 september - 22 oktober

Wat is de leidende kracht van een Weegschaal in het leven? Waarom, balans natuurlijk! Ze proberen op elke manier hun best te doen om alles in evenwicht te houden wat ze te allen tijde in hun persoonlijke en professionele leven hebben, maar weegschalen zijn gebaseerd op de wereld van de geest, wat betekent dat ze dingen van tijd tot tijd overdenken. Als hij jou heeft laten lezen, komt dat omdat hij het gevoel heeft dat er iemand anders's tekst is die hij eerst moet bereiken voordat hij zichzelf kan 'belonen' met de jouwe. Hoe je dat zou moeten weten, denk ik, is de gok van iemand.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina