CHECK HET STERRENBEELD VAN HEM

Wil jij meer over je crush te weten komen, zonder dat je hem het hemd van zijn lijf hoeft te vragen? Zoek zijn birthday en sterrenbeeld op en check hier zijn horoscoop! Zo weet jij binnen no time hoe je hem kunt inpalmen…

Boogschutter (23 november – 21 december)

Deze boy is lastig te doorgronden. Het lijkt wel of hij een grote muur om zich heen heeft gebouwd! Maar als je er eenmaal in geslaagd bent door hem heen te prikken, zal je hem nog véél leuker vinden dan je eigenlijk al vond… Ook kan deze guy impulsief zijn en is altijd erg positief.

How to flirt
Geef hem complimentjes! Hier heeft hij een zwak voor…Wees eerlijk tegen hem en vertel wat je zo leuk aan hem vindt.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Steenbok (22 december – 20 januari)

Deze jongen is de slimste van de klas. Het lijkt wel of hij echt álles weet… Ook is hij verstandig en supergeduldig. En zijn humor is geweldig! Hij is supervriendelijk en een echte nice guy.

How to flirt
Verberg jouw intelligentie niet, maar laat het hem juist zien! Impress him met jouw kennis en wees vriendelijk tegen hem.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Waterman (21 januari – 19 februari)

Deze boy is zeker niet boring. Hij weet altijd wel iets te verzinnen en van elke saaie schooldag een feestje te maken. Hij is grappig, lief en supersarcastisch. Hij is de drukste en meest rebelse guy van de klas en kan best een beetje eigenwijs zijn.

How to flirt
Humor is de keyword. Laat hem zien hoe grappig jij bent en vergeet ook niet om zijn grapjes te lachen. Je zult zien dat het werkt!

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina