KREEFT (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is één van de meest gevoelige tekens in de astrologie. Ze verdwalen al snel in hun eigen emoties en zijn op z’n zachtst gezegd extreem gevoelig. Ook is de Kreeft competitief wat zich al snel uit in divagedrag. Never a dull moment, gaat in jouw leven in ieder geval al snel op. Jij ervaart alle emoties zeer intens en bent niet bang om deze met de wereld te delen. Ook al zitten zij hier misschien niet op te wachten.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

RAM (21 maart - 19 april)

Rammen zijn erg dominant. Ze vinden het moeilijk te accepteren als dingen niet gaan zoals zij het willen. Zelfbeheersing staat dan ook op de lijst met verbeterpuntjes. Rammen vinden het moeilijk om met kritiek om te gaan en worden niet graag geconfronteerd met obstakels. Hierdoor kunnen ze dan onvoorspelbaar reageren. Hun vurige gepassioneerde persoonlijkheid zorgt ervoor dat Rammen snel boos worden en impulsief zijn. Ze worden er constant van beschuldigd dat ze te heftig reageren. Maar hallo?! Het is niet hun schuld dat ze geboren zijn met zo'n explosie van emotie.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

LEEUW (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw is de absolute queen van de dramaqueens. Leeuwen zijn ontzettend dramatisch en dominant. Ze hebben flink wat ego. Als ze ruzie hebben, willen ze absoluut geen weerwoord. Ze zijn niet bang om de confrontatie aan te gaan en het zijn echte heethoofden. Leeuwen geven niet zo snel toe dat ze fout zitten. Zelfs niet achteraf, als de woede wat gezakt is. Een Leeuw wil er simpelweg niets van weten. Oeps.

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina